Oppo F11 Pro Marvel Avengers Edition: Έρχεται στις 24 Απριλίου με superhero design και τιμή έκπληξη

Η ταινία Avengers: Endgame βγαίνει στους κινηματογράφους την επόμενη εβδομάδα, με σκοπό την προώθηση της ταινίας η Marvel συνεργάστηκε με την Oppo και δημιούργησαν ένα νέο συλλεκτικό smartphone που ακούει στο όνομα Oppo F11 Pro Marvel Avengers Limited Edition και τα κυκλοφορήσεις στις 24 Απριλίου.

Το Oppo F11 Pro Marvel Avengers Limited Edition θα διαθέτει μία ξεχωριστή γαλάζια πλάτη με το λογότυπο των Avengers. Πέρα από τη διαφορετική εμφάνιση μπορούμε να περιμένουμε ειδική συσκευασία και αξεσουάρ για να ταιριάζουν με το νέο superhero design. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητού θα παραμείνουν ίδια με αυτά του Oppo F11 Pro.

Η οθόνη της συσκευής θα είναι στις 6,5 ίντσες με ελάχιστα bezel χάρη στην pop-up selfie κάμερα των 16MP. Στη πίσω πλευρά του Oppo F11 Pro Marvel Avengers Limited Edition θα βρούμε δύο κάμερες στα 45MP και 5MP, όπως και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό του Oppo F11 Pro Marvel Avengers Limited Edition υπάρχει ο Helio P70 SoC με 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Από πλευράς ενέργειας το Oppo F11 Pro Marvel Avengers Limited Edition έχει 4.000mAh μπαταρία με υποστήριξη 20W γρήγορης φόρτισης, η οποία πραγματοποιείται μέσω της θύρας microUSB.

H τιμή της συσκευής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αλλά αναμένεται να είναι τσιμπημένη καθώς μιλάμε για συλλεκτική έκδοση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Απριλίου 2019 9:08

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.