Oppo Find X2 Pro: Τα πρώτα δείγματα της τριπλής περισκοπικής κάμερας

Oppo Find X2 Pro, Oppo Find X2 Pro: Τα πρώτα δείγματα της τριπλής περισκοπικής κάμερας

Η κινέζικη κατασκευάστρια παρουσίασε πρόσφατα το Oppo Find X2 Pro, ένα από τα πρώτα flagships του 2020. Το smartphone διαθέτει module με τρεις κάμερες, εκ των οποίων η κύρια είναι στα 48MP.

Χαρακτηριστικά κάμερας και δείγματα

Το Find X2 Pro έχει τρεις πίσω κάμερες και μία selfie. Την κύρια ευρυγώνια 48MP με διάφραγμα f/1.7 συνοδεύουν μία ultra wide 48MP με διάφραγμα f/2.2 και ένας περισκοπικός τηλεφακός 13MP με διάφραγμα f/3.0 και δυνατότητα 5x οπτικού, 10x υβριδικού και 60x ψηφιακού ζουμ. Η selfie κάμερα είναι στα 32MP.

Χάρη στο εντυπωσιακό του module, το Oppo Find X2 Pro κατάφερε να ισοφαρίσει με το Xiaomi Mi 10 Pro στο DxOMark, συγκεντρώνοντας 124 πόντους και αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Huawei Mate 30 Pro 5G.

Η απόδοση του Find X2 Pro είναι ίδια με αυτή του Mi 10 Pro, και ας έχει τρεις μόνο κάμερες. Σε επίπεδο βίντεο, και τα δύο smartphone έχουν πάρει 104 πόντους, ενώ στη φωτογραφία το DxOMark τα έχει βαθμολογήσει με 134 πόντους.

Το Evo Life δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών τις οποίες κατέγραψε με το Oppo Find X2 Pro. Τα δείγματα τις τριπλής κάμερας του X2 Pro αποδεικνύουν εν μέρει γιατί το DxOMark του χάρισε την κορυφή στη λίστα των smartphones με τις καλύτερες κάμερες.

Δείγματα κάμερας

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo A3: Ένα προσιτό τηλέφωνο 5G με οθόνη OLED 6,7″ 120Hz και Snapdragon 695

Η Oppo παρουσίασε νωρίτερα το A3 Pro και τώρα έρχεται το Oppo A3, το οποίο στερείται προδιαγραφές υλικού στο όνομα της οικονομικότερης τιμής.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Reno 12: Όσα περιμένουμε από τη σειρά στις διεθνείς αγορές

Η Oppo έχει ήδη παρουσιάσει τη σειρά midrange τηλεφώνων Oppo Reno 12 στην Κίνα τον Μάιο, αλλά φήμες τη θέλουν να κάνει το διεθνές ντεμπούτο της πολύ σύντομα.

Smartphones AI OPPO OPPO Find X

Oppo Find X8 Ultra: Με ακόμα καλύτερη κάμερα ζουμ περισκοπίου

Η Oppo μόλις πραγματοποίησε το event με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη, όπου γνωστοποίησε ότι θα φέρει τις δυνατότητες σε όλα τα τηλέφωνα.