Oppo Find X2 Pro: Τα πρώτα δείγματα της τριπλής περισκοπικής κάμερας

Oppo Find X2 Pro, Oppo Find X2 Pro: Τα πρώτα δείγματα της τριπλής περισκοπικής κάμερας

Η κινέζικη κατασκευάστρια παρουσίασε πρόσφατα το Oppo Find X2 Pro, ένα από τα πρώτα flagships του 2020. Το smartphone διαθέτει module με τρεις κάμερες, εκ των οποίων η κύρια είναι στα 48MP.

Χαρακτηριστικά κάμερας και δείγματα

Το Find X2 Pro έχει τρεις πίσω κάμερες και μία selfie. Την κύρια ευρυγώνια 48MP με διάφραγμα f/1.7 συνοδεύουν μία ultra wide 48MP με διάφραγμα f/2.2 και ένας περισκοπικός τηλεφακός 13MP με διάφραγμα f/3.0 και δυνατότητα 5x οπτικού, 10x υβριδικού και 60x ψηφιακού ζουμ. Η selfie κάμερα είναι στα 32MP.

Χάρη στο εντυπωσιακό του module, το Oppo Find X2 Pro κατάφερε να ισοφαρίσει με το Xiaomi Mi 10 Pro στο DxOMark, συγκεντρώνοντας 124 πόντους και αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Huawei Mate 30 Pro 5G.

Η απόδοση του Find X2 Pro είναι ίδια με αυτή του Mi 10 Pro, και ας έχει τρεις μόνο κάμερες. Σε επίπεδο βίντεο, και τα δύο smartphone έχουν πάρει 104 πόντους, ενώ στη φωτογραφία το DxOMark τα έχει βαθμολογήσει με 134 πόντους.

Το Evo Life δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών τις οποίες κατέγραψε με το Oppo Find X2 Pro. Τα δείγματα τις τριπλής κάμερας του X2 Pro αποδεικνύουν εν μέρει γιατί το DxOMark του χάρισε την κορυφή στη λίστα των smartphones με τις καλύτερες κάμερες.

Δείγματα κάμερας

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.