Oppo Find X3: Θα υποστηρίζει 10-bit χρωματικό βάθος και 100% DCI-P3

Oppo Find X3, Oppo Find X3: Θα υποστηρίζει 10-bit χρωματικό βάθος και 100% DCI-P3

Αυτές τις ημέρες, η κινέζικη εταιρεία πραγματοποιεί την Oppo Inno Day 2020, στην οποία μεταξύ άλλων παρουσίασε AR γυαλιά και το φουτουριστικό rollable smartphone Oppo X 2021. Επιπλέον, η κατασκευάστρια αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για το Oppo Find X3.

Οπτική εμπειρία νέας γενιάς

Η εταιρεία αναφέρει ότι ο διάδοχος του Oppo Find X2 θα διαθέτει το Full-path Color Management System, ένα νέο ισχυρό σύστημα διαχείρισης χρωμάτων το οποίο βλέπουμε πρώτη φορά σε Android smartphone.

Στην παρουσίαση της, η εταιρεία ανέφερε ότι το Oppo Find X3 θα υποστηρίζει 100% DCI-P3 χρωματικό φάσμα και πραγματικό 10-bit χρωματικό βάθος, τόσο κατά τη λήψη φωτογραφιών, όσο και για την αποθήκευση τους στη μνήμη του έξυπνου τηλεφώνου και την προβολή τους στην οθόνη του.

Oppo Find X3, Oppo Find X3: Θα υποστηρίζει 10-bit χρωματικό βάθος και 100% DCI-P3

Η κατασκευάστρια τονίζει ότι το Full-path Color Management System θα επιτρέπει στο smartphone να αναπαράγει με μεγάλη ακρίβεια τα χρώματα και θα προσφέρει στον χρήστη μία άνευ προηγουμένου εμπειρία θέασης περιεχομένου.

Αν και κυκλοφορούν smartphones με 10-bit χρωματικό βάθος, το Oppo Find X3 θα διαθέτει ενσωματωμένη 10-bit οθόνη καθώς και true 10-bit HEIF για τη λήψη και αποθήκευση φωτογραφιών. Αυτή η end-to-end λύση θα συνοδεύεται από επαγγελματικό calibration για την επίτευξη χρωματικής ακρίβειας 0.4 JNCD (Just Noticeable Color Difference).

Oppo Find X3, Oppo Find X3: Θα υποστηρίζει 10-bit χρωματικό βάθος και 100% DCI-P3

Μια ακόμη νέα τεχνολογία είναι το Color Correction Solution 2.0 της εταιρείας που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Zhejiang University και έχει ως στόχο να βοηθήσει τους χρήστες με αχρωματοψία.

Το Oppo Find X3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021 και θα έχει την πιο εξελιγμένη οθόνη smartphone από οποιοδήποτε έξυπνο τηλέφωνο είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.