Oppo Joy 3: Επίσημα με οθόνη 4.5″ και τετραπύρηνο επεξεργαστή MT6582

Η Oppo ανακοίνωσε επίσημα το Oppo Joy 3 το οποίο έρχεται με frame που μοιάζει μεταλλικό, οθόνη 4.5 ιντσών IPS TFT ανάλυσης 854×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή ΜediaTek MT6582 1.3GHz, Mali-400MP2 για τα γραφικά, μνήμη RAM 1GB και ColorOS 2.0 που βασίζεται σε Android 4.4 KitKat.

Επιπλέον, το Oppo Joy 3 έχει ενσωματωμένη μνήμη 4GB που μπορεί να επεκταθεί, κάμερα 5 Megapixel η οποία μπορεί να τραβήξει HD video και έχει διάφορες επιλογές όπως HDR, Panorama, Beautify και άλλα. Η κάμερα έχει την δυνατότητα να τραβήξει αρκετές φωτογραφίες στο burst-mode για να τις κάνει gif. Η μπροστά κάμερα είναι 2 Megapixel με ευρυγώνιο φακό για σωστές selfies.

Έχει υποδοχή για δυο κάρτες Micro-SIM, αλλά μόνο η μια έχει 3G συνδεσιμότητα, έχει Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, USB OTG και μπαταρία 2000mAh Li-Po.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή, αλλά περιμένουμε να είναι αρκετά οικονομικό.

Oppo Joy 3: Επίσημα με οθόνη 4.5" και τετραπύρηνο επεξεργαστή MT6582, Oppo Joy 3: Επίσημα με οθόνη 4.5″ και τετραπύρηνο επεξεργαστή MT6582

Oppo Joy 3: Επίσημα με οθόνη 4.5" και τετραπύρηνο επεξεργαστή MT6582, Oppo Joy 3: Επίσημα με οθόνη 4.5″ και τετραπύρηνο επεξεργαστή MT6582


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Αν κοστίζει πάνω από 80 ευρώ θα είναι σκάνδαλο. Δυστυχώς η Oppo όσο καλά ξεκίνησε τόσο συνεχίζει και απογοητεύει με καλές μεν συσκευές αλλά τιμές που αν και δεν είναι υψηλές για αρχικές, δεν πέφτουν με την πάροδο του χρόνου. Στα πλην και η σχετικά μέτρια υποστήριξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.