Smartphones

Oppo K10 Pro: “Aποκάλυψη τώρα” στο TENAA

Με φωτογραφίες και πλήρη χαρακτηριστικά εμφανίστηκε στο TENAA το μοντέλο Oppo PGIM10, που θα πλασαριστεί στην αγορά ως Oppo K10 Pro. Επτά μήνες πέρασαν από την πρεμιέρα της σειράς Κ9 και η Oppo είναι έτοιμη να χτυπήσει ξανά με νέο smartphone, το K10 Pro. Τα πάντα προδίδουν ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό κινητό που θα ξεχωρίσει στη μεσαία κατηγορία.

Το chipset του Oppo K10 Pro θα είναι Snapdragon 888, με επεξεργαστή στα 2,8 GHz. Η μνήμη RAM θα ​​είναι 8 GB ή 12 GB και οι επιλογές αποθήκευσης 128 GB και 256 GB. Υπάρχει μια οθόνη AMOLED 6,62”, με ανάλυση 1080p και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω.

Παρόλο που η κάμερα θα παραμείνει τριπλή, αλλάζουν οι θέσεις των κύκλων, με τους δύο από αυτούς να είναι τοποθετημένοι κάθετα, ενώ ο τρίτος στο πλάι. Η κύρια κάμερα θα φωτογραφίζει στα 50MP, ενώ το snapper θα φτάνει τα 8MP. Σε αυτά προστίθεται και μία μονάδα 2MP που θα έχει το ρόλο είτε της κάμερας macro, είτε του αισθητήρα βάθους. Τέλος, η κάμερα selfie θα έχει τη δυνατότητα ανάλυσης 16MP.

Μπορεί η TENAA να περιγράφει τη χωρητικότητα της μπαταρίας στα 2.440 mAh, αλλά αυτή είναι μόνο μία από τις δύο κυψέλες της συσκευής. Η ελάχιστη φόρτιση είναι 4.880 mAh, που σημαίνει ότι η τυπική θα είναι 5.000 mAh. Η συσκευή θα έχει δυνατότητες γρήγορης φόρτισης με 80W.

Tο τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο μήνα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.