Smartphones

OPPO K9s: Παρουσιάζεται επίσημα με Snapdragon 778G

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η OPPO προχώρησε στην αποκάλυψη όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών του K9s. Με οθόνη συχνότητας 120 Hz και τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G, το αναβαθμισμένο μοντέλο είναι εδώ.

Η οθόνη του OPPO K9s είναι αρκετά χορταστική, με διαγώνιο 6.59 ιντσών, ενώ έχει τεχνολογία IPS LCD. H συχνότητα απόκρισης στην αφή είναι τα 240 Hz, ενώ η συχνότητα προβολής περιεχομένου είναι τα 120 Hz. H φωτεινότητα είναι στα 600 nits και η ανάλυση Full HD+.

O επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 778G προσφέρει 5G δυνατότητες, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Υπάρχει και μία ακόμα έκδοση με μνήμη RAM στα 8 GB. H χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 5000 mAh και η ταχύτητα φόρτισης στα 30W.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος είναι τρεις, με την κύρια να έχει αισθητήρα 64 Megapixel. Συνοδεύεται από φακό ultra wide στα 8 Megapixel και έναν macro στα 2 Megapixel. Η μπροστινή punch hole camera στο πλάι είναι στα 16 Megapixel.

Οι ενδεικτικές τιμές πώλησης του OPPO K9s είναι 230 ευρώ για το μοντέλο με τα 6 GB μνήμης RAM και 255 ευρώ για το μοντέλο με τα 8 GB RAM. Στην Κίνα οι πωλήσεις του ξεκινούν από την 1η Νοεμβρίου, χωρίς να είναι γνωστό εάν θα υπάρξει παγκόσμια διάθεσή του.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.