Oppo Neo, Ακόμη ένα smartphone από την Oppo

Εν αναμονή του Oppo Find 7 και λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του Oppo N1, η Oppo δείχνει πολύ δραστήρια καθώς ετοιμάζει και ένα καινούργιο smartphone, με όνομα Oppo Neo. Το νέο smartphone της κινέζικης εταιρίας, είναι εξοπλισμένο με οθόνη 4.5 ιντσών οθόνη, άγνωστης ανάλυσης αλλά με τεχνολογία που επιτρέπει την αφή μέσα από τα γάντια.

Επιπλέον το κινητό θα φέρει το UI της Oppo, γνωστό ως Color OS, που με τη σειρά του έχει μία σειρά από gestures που βοηθάνε στο πιο εύκολο χειρισμό του κινητού. Η πληροφορία για το νέο smartphone έρχεται κατευθείαν από την Oppo Ινδονησίας, αλλά δυστυχώς χωρίς λεπτομέρειες για την τιμή, το χρονοδιάγραμμα διάθεσης του και περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Τέλος να θυμίσουμε πως η Oppo έχει στα «σκαριά» και άλλο κινητό στις 4.3 ίντσες.

Oppo Neo, Oppo Neo, Ακόμη ένα smartphone από την Oppo

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rf32e

4,5 ιντσες Κωστα 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo A3: Ένα προσιτό τηλέφωνο 5G με οθόνη OLED 6,7″ 120Hz και Snapdragon 695

Η Oppo παρουσίασε νωρίτερα το A3 Pro και τώρα έρχεται το Oppo A3, το οποίο στερείται προδιαγραφές υλικού στο όνομα της οικονομικότερης τιμής.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Reno 12: Όσα περιμένουμε από τη σειρά στις διεθνείς αγορές

Η Oppo έχει ήδη παρουσιάσει τη σειρά midrange τηλεφώνων Oppo Reno 12 στην Κίνα τον Μάιο, αλλά φήμες τη θέλουν να κάνει το διεθνές ντεμπούτο της πολύ σύντομα.