Smartphones

OPPO R15: Περισσότερα renders ενόψει του λανσαρίσματος

Νέα renders έδωσε στη δημοσιότητα η OPPO για το OPPO R15 που αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο. Ήδη έχουμε δει τον σχεδιασμό σε προηγούμενα renders, ενώ η συσκευή έχει κάνει την εμφάνισή της σε real-life εικόνες.

Στα νέα renders η συσκευή εμφανίζεται σε όλες τις χρωματικές επιλογές: Κόκκινο, Μπλε, Λευκό και Mirror Red. Η τελευταία χρωματική επιλογή πιθανότατα ανήκει στην έκδοση OPPO R15 Dream Mirror.

Τα bezels της νέας συσκευής είναι ιδιαίτερα λεπτά και έρχεται με notch στην οθόνη. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η αναλογία οθόνης – σώματος είναι 90%. Το περιθώρια στο πάνω μέρος και στα πλαϊνά έχουν μέγεθος 1,78 χιλιοστά. Η οθόνη σύμφωνα με την εταιρεία έχει μέγεθος 6,28 ίντσες και αναλογία 19:9 display.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται η κάμερα σε οριζόντια διάταξη και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος. Η κατασκευή της συσκευής είναι από μέταλλο και γυαλί.

Παρόλο που η OPPO δεν έχει επιβεβαιώσει όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το OPPO R15 θα διαθέτει οθόνη 6,28 ιντσών ανάλυσης fullHD+ (2280 x 1080), RAM στα 6GB και αποθηκευτικό χώρο στα 128GB. Στην καρδιά του θα χτυπά πιθανότατα ο Snapdragon 660. Οι κάμερες στην πλάτη θα έχουν ανάλυση 16MP και 5MP. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.365mAh και θα είναι μη αποσπώμενη. Για λειτουργικό θα φορά το Android 8.1 Oreo με το ColorOS 5.0. Τέλος, όπως οι περισσότερες κινέζικες κατασκευάστριες, θα έρχεται με δυνατότητα διπλής SIM.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.