OPPO R6007, Με οθόνη 4.7 ίντσες HD και τετραπύρηνο Snapdragon 400

Μετά το OPPO N1 mini, ο Κινέζος κατασκευαστής ανακοίνωσε και το Oppo R6007 με οθόνη 4.7 ίντσες HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.6GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel με LED flash και δεύτερη μπροστινή κάμερα 2 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 8GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Το OPPO R6007 έχει μπαταρία 2140 mAh και τρέχει μια πειραγμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.3 που η OPPO ονομάζει Color OS. Αρχικά θα κυκλοφοήσει μέσα στον Ιούνιο στην Κίνα με τιμή περίπου 210 ευρώ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Ιουνίου 2014 7:01

Σχόλια

  • Μα ακόμη και αν έρθει Ελλάδα(αν και δεν νομίζω) σε κανένα δύο μήνες γιατί να μην προτιμήσει το g2 mini που θα κάνει 200 στο σκρούτζ ή άλλα πολύ καλύτερα?

  • Αν είχε 2gb ram και Snapdragon 600 θα ήταν άκρως ανταγωνιστική πρόταση χωρίς μεγάλη διαφορά στην τιμή. Με τα παρόντα χαρακτηριστικά είναι πολύ αδύνατο.

  • Γενικα το snapdragon 400 + 1gb RAM ειναι ο συνδυασμος midrange. Snap600 και 2gb ειναι συνδυασμος περσινος high end. Στην ιδια τιμη κιολας. Οποτε ειναι σχετικο το τι θελει καποιος. Εγω θα πηγαινε για περσινη ναυαρχιδα με τα ιδια λεφτα 100% επειδη περα απο τα χαρακτηριστικα θα εχει και πιο προσεγμενη οθονη+καμερα.

    Παντα περσινες ναυαρχιδες>φετινα midrange.

  • @nikos Ελλάδα κανονικότατα έρχεται και με 2 χρονια εγγύηση
    το παραγγέλνεις και μέσα σε 3 μέρες σπίτι σου έρχεται και αν χαλάσει πχ έρχεται curier σπίτι σου και το παιρνει

    αν δεν κανω λαθος συνγεκριμενο κινιτο εχει πολυ καλη camera (ο λογος να το προτιμισεις απο το g pro) ram ομος μας τα χαλαει

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.