OPPO R7 Plus ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το OPPO R7 Plus με οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση 1920×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615 1.5GHz, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 3GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, είναι δίκαρτο 4G και ενσωματώνει μπαταρία 4100 mAh.

Το OPPO R7 Plus έχει κάμερα 13 Megapixel με διπλό LED flash, δεύτερη μπροστινή κάμερα 8 Megapixel και αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Προσφέρει γρήγορη φόρτιση μέσω της τεχνολογίας VOOC και θα το βρείτε στο επίσημο ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό κατάστημα της OPPO, στο europe.oppostyle.com με τιμή 429 ευρώ (αυτή τη στιγμή είναι Sold Out).

Δείτε επίσης: OPPO R7 Plus ελληνικό unboxing video

Επεξεργάστηκε την 19 Σεπτεμβρίου 2015 20:08

Σχόλια

  • Κώστα bravo άλλη μια εξαιρετική παρουσίαση, καλό το τηλέφωνο αλλά λίγο τσιμπημένο θα έλεγα.

  • Δεν περιμενα να βγαζει 40000 στο antutu ο 615 μπραβο.Οσο για το τηλεφωνο λιγο τσιμπημενη η τιμη του επρεπε να ηταν τουλάχιστον 100€ κατω

  • Το ειδατε και εσεις το κουτι sony στην βιβλιοθήκη στον επιλογο?Τι μας ετοιμαζεις Κώστα?Καλο το κινητακι, τσιμπημενη η τιμη του ομως.

  • Το κολπο με το double tap στην οθονη θελει ενεργοποιηση απο καπου ή παιζει εξ αρχης...γιατι εχω το κινητο και δεν το κανει...περιμενω απαντηση αν γινεται..ευχαριστω

    • ilias, Έχει επιλογή καπου μέσα στο μενού. Δεν έχω το κινητό πλέον στα χέρια μου για να σε πάω βήμα-βήμα και δυστυχώς δεν θυμάμαι απ' 'εξω την διαδικασία. Ψάξε αναλυτικά τις ρυθμίσεις και θα το βρεις.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.