Oppo Reno 2 5G: Θα έχει τετραπλή κάμερα, 8GB RAM και μάλλον τον Snapdragon 855+

Oppo Reno 2 5G, Oppo Reno 2 5G: Θα έχει τετραπλή κάμερα, 8GB RAM και μάλλον τον Snapdragon 855+

Την προηγούμενη εβδομάδα η Oppo κυκλοφόρησε τα Oppo Reno 2, 2Z και 2F στην Ινδία. Αναμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει όλη τη σειρά των Oppo Reno 2 στην Κίνα στις 10 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, στην TENAA εμφανίστηκε μία συσκευή με αριθμό μοντέλου PCKM70, η οποία φέρεται να είναι το Oppo Reno 2 5G.

Σύμφωνα με την TENAA, η συσκευή θα ζυγίζει 212 γραμμάρια και θα έχει μέγεθος 161,8×76,6×9,5 χιλιοστά. Το smartphone έχει μία 6,6 ιντσών Full HD+ AMOLED οθόνη χωρίς notch, αναλογία οθόνης 19.5:9 και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό του Oppo Reno 2 5G θα βρούμε έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,96GHz, κατά πάσα πιθανότητα η κινέζικη κατασκευάστρια θα εξοπλίσει τη συσκευή με τον Snapdragon 855+. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 8GB μνήμη RAM, 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και 3.930mAh μπαταρία.

Oppo Reno 2 5G, Oppo Reno 2 5G: Θα έχει τετραπλή κάμερα, 8GB RAM και μάλλον τον Snapdragon 855+

Τον προηγούμενο μήνα, το Oppo PCKM70 είχε εμφανιστεί στη βάση δεδομένων του 3C, οπότε γνωρίζουμε ήδη ότι η μπαταρία θα υποστηρίζει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης VOOC 3.0 στα 20W.

Στον τομέα των καμερών, το smartphone διαθέτει 16MP selfie κάμερα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται σε shark-fin, και τέσσερις πίσω κάμερες. Η κύρια πίσω κάμερα θα είναι στα 48MP, η δευτερεύουσα στα 13MP και η τρίτη στα 8MP.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει διαθέσιμες πληροφορίες για την τέταρτη κάμερα. Ωστόσο, φαίνεται να είναι ένας περισκοπικός φακός ο οποίος λέγεται ότι θα υποστηρίζει 20x υβριδικό ζούμ. Επίσης, αναμένουμε το Oppo Reno 2 5G να τρέχει Android 9 Pie.

Όπως και να έχει, θα μάθουμε επίσημα περισσότερες πληροφορίες για το smartphone σε περίπου μία εβδομάδα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.