Oppo Reno 2, Reno 2Z και Reno 2F: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμές

Oppo Reno 2, Oppo Reno 2, Reno 2Z και Reno 2F: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμές

Στα τέλη Μαΐου, η Oppo παρουσίασε τα Oppo Reno τα οποία εντυπωσίασαν το κοινό χάρη στο σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά και την τιμή τους. Πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται για την κυκλοφορία των Oppo Reno 2.

Οι φήμες θέλουν την Oppo να κυκλοφορήσει 5 ή 6 συσκευές στην σειρά αυτή πριν το τέλος του Οκτωβρίου και χάρη στο Mysmartprice μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για 3 από αυτά. Οι συσκευές αυτές είναι το Oppo Reno 2, Reno 2Z και Reno 2F.

Το Oppo Reno 2 θα έχει Full HD+ AMOLED οθόνη 6,55 ιντσών με 93% αναλογία οθόνης προς σώμα, 20:9 αναλογία οθόνης και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Snapdragon 730G, 8GB μνήμη RAM και 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Το smartphone θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες, με την κύρια να είναι η Sony IMX586 στα 48MP, μία 8MP ευρυγώνια, ένας 13MP τηλεφακός και ένας 2MP αισθητήρας βάθους. H selfie κάμερα θα χρησιμοποιεί Shark Fin μηχανισμό και θα έχει 16MP αισθητήρα. Η μπαταρία θα είναι στα 4.000mAh με υποστήριξη VOOC 3.0 και θα κοστίζει περίπου 450€.

Το Oppo Reno 2Z θα έχει Full HD+ AMOLED 6,53 ιντσών οθόνη με in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Θα είναι εξοπλισμένο με τον MediaTek Helio P90, 8GB μνήμη RAM και 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Στον τομέα των καμερών θα βρούμε πάλι τέσσερις με την κύρια να είναι η Sony IMX586 στα 48MP, η δευτερεύουσα να είναι 8MP ευρυγώνια και δύο ειδικοί φακοί για portrait mode φωτογραφιές και βίντεο, στα 2MP. Η selfie κάμερα και η μπαταρία θα είναι ίδιες με το Oppo Reno 2 μόνο που η τιμή της συσκευής κατεβαίνει στα 320€.

Το Mysmartprice δεν αναφέρει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του Oppo Reno 2F, αλλά τονίζει ότι θα έχει τέσσερις κάμερες με την κύρια να είναι η Samsung ISOCELL Bright GM1 στα 48MP και η τιμή της συσκευής να είναι περίπου στα 250€.

Πρόσφατα η εταιρεία δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μάλλον βλέπουμε το Oppo Reno 2 20X Zoom. Ενώ αναμένουμε όλες τις συσκευές να τρέχουν ColorOS 6.1 βασισμένο στο Android 9 Pie, αλλά θα πάρουν αναβάθμιση για το επερχόμενο Android 10 Q.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.