Oppo Reno 5 Pro+: Το πρώτο smartphone με αισθητήρα Sony IMX766 50MP

Oppo Reno 5 Pro+, Oppo Reno 5 Pro+: Το πρώτο smartphone με αισθητήρα Sony IMX766 50MP

Η Oppo γνωστοποίησε πως το επερχόμενο Reno 5 Pro+ θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με αισθητήρα κάμερας Sony IMX766. Μέσα από το λογαριασμό της στο Weibo η εταιρεία μας προετοιμάζει για το απόλυτο τούμπανο της σειράς Reno 5, το οποίο θα έρθει με κύριο αισθητήρα 50MP.

Το Oppo Reno 5 Pro+ έρχεται με συνολικά 4 αισθητήρες. Πέραν του κύριου αισθητήρα Sony IMX766 των 50MP, η συσκευή εξοπλίζεται με τηλεφακό 13MP, ultrawide 16MP και 2MP αισθητήρα βάθους. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε για τη συσκευή αναφέρουν Snapdragon 865 SoC, συνοδευόμενο από 8GB ή 12GB RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα.

Oppo Reno 5 Pro+, Oppo Reno 5 Pro+: Το πρώτο smartphone με αισθητήρα Sony IMX766 50MP

Η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει το Oppo Reno 5 Pro+ στις 24 Δεκεμβρίου, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν τιμή. Από τη συσκευή αναμένουμε οθόνη 6,55 ιντσών AMOLED με ανάλυση FHD και 90Hz ρυθμού ανανέωσης, αλλά και μπαταρία 4.500mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 65W. Μένει να δούμε βέβαια τη δύναμη και να χαρακτηριστικά του νέου Sony IMX766.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.