Oppo Reno Ace: Επίσημα με την πιο γρήγορη φόρτιση στον κόσμο και τιμή από 410€

Σήμερα, η Oppo παρουσίασε μερικά νέα smartphones μεταξύ των οποίων είναι και το νεότερο flagship Oppo Reno Ace, το οποίο υποστηρίζει την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 65W SuperVOOC Fast Charge 2.0.

Oppo Reno Ace, Oppo Reno Ace: Επίσημα με την πιο γρήγορη φόρτιση στον κόσμο και τιμή από 410€

Tο Oppo Reno Ace έχει 6,5 ιντσών FullHD+ AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ελάχιστα bezels και waterdrop notch το οποίο φιλοξενεί μία selfie κάμερα 16MP.

Στον τομέα των καμερών, το Reno Ace έχει τέσσερις πίσω κάμερες κάθετα τοποθετημένες στο αριστερό άκρο. Η κύρια κάμερα της συσκευής είναι η Sony IMX586 48MP, η δευτερεύουσα είναι ευρυγώνια 8MP, η τρίτη είναι ένας τηλεφακός 13MP με 5x υβριδικό ζουμ και τέλος υπάρχει ένας μονοχρωματικός αισθητήρας 2MP.

Στο εσωτερικό του Oppo Reno Ace θα βρούμε τον Snapdragon 855+ τον οποίο συνοδεύουν 8GB ή 12GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB UFS 3.0 εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.

Oppo Reno Ace, Oppo Reno Ace: Επίσημα με την πιο γρήγορη φόρτιση στον κόσμο και τιμή από 410€

Κατά τα άλλα, το Oppo Reno Ace είναι το smartphone με την πιο γρήγορη φόρτιση στον πλανήτη. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 65W. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η μπαταρία φορτίζει πλήρως μέσα σε 30 λεπτά, ενώ 5 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για να αναπληρώσει το 27%.

Επιπλέον, το Reno Ace υποστηρίζει τεχνολογία Game Boost 2.0, τρέχει ColorOS 6.1 βασισμένο στο Android 9 Pie, έχει θύρα ακουστικών και υποστηρίζει NFC.

Oppo Reno Ace, Oppo Reno Ace: Επίσημα με την πιο γρήγορη φόρτιση στον κόσμο και τιμή από 410€

Tο Oppo Reno Ace θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα Psychedelic Purple και Starry Blue, με τιμή 3,199 yuan ή 410€ για την έκδοση 8GB/128GB, 3,399 yuan ή 430€ για την έκδοση 8GB/256GB, και 3.799 yuan ή 490€ για την έκδοση με 12GB/256GB.

Τέλος, το smartphone θα γίνει διαθέσιμο σε μία ειδική έκδοση την “Reno Ace Gundam Edition”, η οποία έχει διαφορετικό χρώμα και αντίστοιχα θεματικά αξεσουάρ. Πρόκειται για παραλλαγή της έκδοσης 8GB/256GB και η τιμή της είναι 3.599 yuan ή 460€.

Oppo Reno Ace, Oppo Reno Ace: Επίσημα με την πιο γρήγορη φόρτιση στον κόσμο και τιμή από 410€

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo A3: Ένα προσιτό τηλέφωνο 5G με οθόνη OLED 6,7″ 120Hz και Snapdragon 695

Η Oppo παρουσίασε νωρίτερα το A3 Pro και τώρα έρχεται το Oppo A3, το οποίο στερείται προδιαγραφές υλικού στο όνομα της οικονομικότερης τιμής.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Reno 12: Όσα περιμένουμε από τη σειρά στις διεθνείς αγορές

Η Oppo έχει ήδη παρουσιάσει τη σειρά midrange τηλεφώνων Oppo Reno 12 στην Κίνα τον Μάιο, αλλά φήμες τη θέλουν να κάνει το διεθνές ντεμπούτο της πολύ σύντομα.

Smartphones AI OPPO OPPO Find X

Oppo Find X8 Ultra: Με ακόμα καλύτερη κάμερα ζουμ περισκοπίου

Η Oppo μόλις πραγματοποίησε το event με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη, όπου γνωστοποίησε ότι θα φέρει τις δυνατότητες σε όλα τα τηλέφωνα.