Smartphones

Oppo Reno Lite: Εμφανίστηκε στο TENAA με οθόνη 6.5″ LCD

Σύμφωνα με εικόνες και νέες κωδικές ονομασίες που έκαναν την εμφάνιση τους στο TENAA, θα δούμε το Oppo Reno να κυκλοφορεί και σε Lite έκδοση.

Εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης της Oppo, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 10 Απριλίου, είδαμε να κυκλοφορούν στο TENAA, νέες κωδικές ονομασίες και φωτογραφίες, βάσει των οποίων συμπεραίνουμε πως το Oppo Reno θα κυκλοφορήσει και σε Lite έκδοση.

Οι κωδικές ονομασίες που φουντώνουν τις φήμες για το Oppo Reno Lite, είναι η PCAM10 και η PCAT10. Το μοντέλο έχει μόνο δύο κάμερες στο πίσω μέρος. Οι κάμερες διαφέρουν από αυτές του Oppo Reno, καθώς είναι 16 και 2MP αντίστοιχα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την 48MP της Standard έκδοσης.

Λέγεται επίσης πως το συγκεκριμένο μοντέλο, θα έχει μνήμη 4/6GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 128GB και θύρα για microSD. Η οθόνη είναι 6.5” LCD, η οποία έρχεται σε αντίθεση με την 6.4” AMOLED που θα έχουν οι άλλες εκδόσεις, ενώ η ανάλυση της λέγεται πως θα είναι στα 1080p+.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται πως υπάρχει notch, οπότε μάλλον η κάμερα θα είναι κλασική και δεν θα έχει pop-up, ενώ φημολογείται πως ο επεξεργαστής θα είναι Helio P70. Να σας θυμίσουμε πως το Oppo Reno θα έχει Snapdragon 855.

Το λειτουργικό όλων των μοντέλων θα είναι Android 9 Pie.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Απριλίου 2019 9:28

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.