Oppo Reno: Πέρασε από τα χέρια του JerryRigEverything και απέτυχε στα σημεία [βίντεο]

Το Oppo Reno είναι το πιο πρόσφατο midrange smartphone της εταιρείας και ο JerryRigEverything αποφάσισε να δοκιμάσει τις αντοχές του. Άντεξε τελικά το smartphone στα χέρια του “βασανιστή” των κινητών;

Αρχικά, ο γνωστός YouTuber ξεκίνησε με ένα scratch test το οποίο απέδειξε πως η συσκευή είναι όσο ενθεκτική όσο άλλες στην κατηγορία της. Το Oppo Reno έχει Gorilla Glass 6 το οποίο αντέχει γρατζουνιές επιπέδου 7 στην κλίμακα σκληρότητας του Mohs.

Ενδιαφέρον είναι πως ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται κάτω από την οθόνη συνέχισε να λειτουργεί άψογα ακόμη και με τη γδαρμένη επιφάνεια.

Στο τεστ θερμότητα με τον γνωστό αναπτήρα του JerryRigEverything, βλέπουμε ότι τα pixels της οθόνης γίνονται άσπρα μετά από 30 δευτερόλεπτα και δυστυχώς δεν επανέρχονται ποτέ στην αρχική τους κατάσταση.

Περνώντας στο bend test το Oppo Reno εντυπωσιάζει, ειδικά σε σύγκριση με παλαιότερα smartphones της εταιρείας που έχουν περάσει από τα χέρια του JerryRigEverything.

Ωστόσο, αν και δεν δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα, το γυάλινο πάνελ της πλάτης διαχωρίστηκε από το πλαίσιο. Βέβαια, κάτι τέτοιο αποκαλύπτει ότι οι συγκολλήσεις του Oppo Reno δεν είναι και τόσο καλές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Οκτωβρίου 2019 14:52

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.