Oppo Reno: Θα υπάρχει και έκδοση 5G με Snapdragon 855 [teaser trailer]

Oppo Reno, Oppo Reno: Θα υπάρχει και έκδοση 5G με Snapdragon 855 [teaser trailer]

Στις 10 Απριλίου, θα κυκλοφορήσει το πρώτο Reno smartphone στην Κίνα και πριν λίγη ώρα η Oppo δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer.

Tο επερχόμενο smartphone της Oppo θα διαθέτει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855, και μια 4.065 mAh μπαταρία. Το set up του ολοκληρώνεται με τριπλή πίσω κάμερα, η οποία θα διαθέτει την τεχνολογία οπτικού ζουμ 10x της Oppo, την οποία η εταιρεία παρουσίασε κατά τη διάρκεια της MWC 2019. Στην έκθεση, η Oppo επιβεβαίωσε ότι οι τρεις κάμερες θα υποστηρίζουν εστιακά μήκη από 16mm έως 160mm.

Oppo Reno, Oppo Reno: Θα υπάρχει και έκδοση 5G με Snapdragon 855 [teaser trailer]

Περιμένουμε να δούμε το Oppo Reno, να κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις. Η μία λέγεται πως θα είναι 5G με chipset Snapdragon 855, η δεύτερη με Snapdragon 855, ενώ η τρίτη και πιο οικονομική λέγεται πως θα έχει το Snapdragon 710.

Στο teaser trailer που δημοσίευσε η εταιρεία, βλέπουμε πώς δημιουργήθηκε το νέο smartphone, ενώ μας δίνονται και στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν το μεγάλο zoom που θα έχει ή κάμερα με την εντυπωσιακή εμφάνιση να συμπληρώνουν τα νέα χρώματα και φυσικά το chipset Snapdragon.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MakisReloaded

Ωραιο Teaser trailer!! Για να δουμε και η ΟΡΡΟ τι θα φτιαξει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Oppo Smartphones

Oppo Reno: Έρχεται τον Απρίλιο με 10x οπτικό ζουμ και Snapdragon 855

Η Oppo εγκαινιάζει μία νέα σειρά smartphones, τα Oppo Reno. Σύμφωνα με δηλώσεις τον αντιπροέδρων της εταιρείας, το πρώτο smartphone της σειράς θα κυκλοφορήσει των Απρίλιο, και θα έχει 10x οπτικό ζουμ και Snapdragon 855.

Smartphones Android Smartphones OPPO OPPO R15

OPPO R15 & R15 Dream Mirror Edition: Επίσημα με notch και διπλή κάμερα

Επίσημα ανακοινώθηκαν τα OPPO R15 και OPPO R15 Dream Mirror Edition. Η εταιρεία είχε ήδη κυκλοφορήσει teasers και official renders των συσκευών, όμως παρόλο που αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου, δεν είχε κυκλοφορήσει.

Smartphones Android Smartphones OPPO OPPO R15

Oppo R15: Επίσημα στις 31 Μαρτίου

Η Oppo έκανε γνωστό ότι η επίσημη παρουσίαση του R15 θα γίνει στις 31 Μαρτίου και έτσι μετά από πολλές ανεπίσημες αποκαλύψεις όπως teaser video και δείγματα από την κάμερα της συσκευής, φτάνουμε στην ημέρα που θα μάθουμε τα πάντα για το τι μας επιφυλάσσει.

Smartphones Android Smartphones OPPO OPPO R15

OPPO R15: Περισσότερα renders ενόψει του λανσαρίσματος

Νέα renders έδωσε στη δημοσιότητα η OPPO για το OPPO R15 που αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο. Ήδη έχουμε δει τον σχεδιασμό σε προηγούμενα renders, ενώ η συσκευή έχει κάνει την εμφάνισή της σε real-life εικόνες.