Oppo Reno: Έρχεται τον Απρίλιο με 10x οπτικό ζουμ και Snapdragon 855

Oppo Reno, Oppo Reno: Έρχεται τον Απρίλιο με 10x οπτικό ζουμ και Snapdragon 855

Oppo Reno, Oppo Reno: Έρχεται τον Απρίλιο με 10x οπτικό ζουμ και Snapdragon 855

Ο αντιπρόεδρος της Oppo, Brian Shen, ανακοίνωσε χθες το βράδυ μια επερχόμενη σειρά smartphones από την Oppo, τη Reno. Η Oppo μοιράστηκε επίσης το πολύχρωμο λογότυπο της σειράς στο Twitter, και φαίνεται ότι πιθανώς η σειρά Reno θα εξυπηρετεί το νεότερο κοινό.

Η Oppo ανακοίνωσε ότι το πρώτο Reno smartphone θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 10 Απριλίου. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει δώσει καμία επιπλέον πληροφορία, σχετικά με τα χαρακτηριστικά της συσκευής ή τη σειρά smartphones Oppo Reno.

Το GizmoChina σημείωσε ότι ο έτερος αντιπρόεδρος της Oppo, Shen Yiren, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά μιας επερχόμενης συσκευής της Oppo. Συγκεκριμένα, ο Shen Yiren είπε ότι το επερχόμενο smartphone της Oppo θα διαθέτει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855, και μια 4.065 mAh μπαταρία. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν αυτή η συσκευή θα είναι το πρώτο Oppo Reno.

Το smartphone θα έχει τριπλή πίσω κάμερα, η οποία θα διαθέτει την τεχνολογία οπτικού ζουμ 10x της Oppo, την οποία η εταιρεία παρουσίασε κατά τη διάρκεια της MWC 2019. Στην έκθεση, η Oppo επιβεβαίωσε ότι οι τρεις κάμερες θα υποστηρίζουν εστιακά μήκη από 16mm έως 160mm.

Η εταιρεία επίσης επιβεβαίωσε ότι η τεχνολογία του 10x οπτικού ζουμ θα έκανε το ντεμπούτο της στο επόμενο προϊόν της, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2019. Ο Απρίλιος είναι ακριβώς στις αρχές του δευτέρου τριμήνου οπότε ίσως η πρώτη συσκευή με τεχνολογία 10x οπτικού ζουμ να είναι τελικά το πρώτο Oppo Reno.

Τέλος, η πρώτη φωτογραφία του Oppo Reno εμφανίστηκε στο Weibo, η συσκευή στην εικόνα έχει το χρώμα Aurora Green το οποίο το είδαμε νωρίτερα στο Oppo R17 Pro. Φυσικά, αυτή η εικόνα μπορεί να είναι δημιούργημα κάποιου concept artist, και όχι κάποιο επίσημο render. Η Oppo αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με τη συσκευή, και την επίμαχη εικόνα.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Oppo Smartphones

Oppo Reno: Θα υπάρχει και έκδοση 5G με Snapdragon 855 [teaser trailer]

Στις 10 Απριλίου, θα κυκλοφορήσει το πρώτο Reno smartphone στην Κίνα και πριν λίγη ώρα η Oppo δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer.

Smartphones Android Smartphones OPPO OPPO R15

OPPO R15 & R15 Dream Mirror Edition: Επίσημα με notch και διπλή κάμερα

Επίσημα ανακοινώθηκαν τα OPPO R15 και OPPO R15 Dream Mirror Edition. Η εταιρεία είχε ήδη κυκλοφορήσει teasers και official renders των συσκευών, όμως παρόλο που αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου, δεν είχε κυκλοφορήσει.

Smartphones Android Smartphones OPPO OPPO R15

Oppo R15: Επίσημα στις 31 Μαρτίου

Η Oppo έκανε γνωστό ότι η επίσημη παρουσίαση του R15 θα γίνει στις 31 Μαρτίου και έτσι μετά από πολλές ανεπίσημες αποκαλύψεις όπως teaser video και δείγματα από την κάμερα της συσκευής, φτάνουμε στην ημέρα που θα μάθουμε τα πάντα για το τι μας επιφυλάσσει.

Smartphones Android Smartphones OPPO OPPO R15

OPPO R15: Περισσότερα renders ενόψει του λανσαρίσματος

Νέα renders έδωσε στη δημοσιότητα η OPPO για το OPPO R15 που αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο. Ήδη έχουμε δει τον σχεδιασμό σε προηγούμενα renders, ενώ η συσκευή έχει κάνει την εμφάνισή της σε real-life εικόνες.