Oppo Reno: Θα υποστηρίζει την νέα έκδοση του Super Night Scene mode, δείτε τα πρώτα δείγματα

Γνωρίζουμε ότι η Oppo θα πραγματοποιήσει μία εκδήλωση για την ανακοίνωση των νέων προϊόντων της στις 10 Απριλίου. Την επόμενη Τετάρτη λοιπόν, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει επίσημα τα νέα smartphones της σειράς Oppo Reno.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Reno είναι για την Oppo ότι τα Redmi για τη Xiaomi. Δεδομένου λοιπόν ότι είναι τα συγκεκριμένα smartphones είναι οι πρώτες συσκευές του “νεογέννητου” sub-brand της Oppo έχουν ήδη τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, και τα βλέμματα των χρηστών.

Όταν μία κορυφαία εταιρεία εγκαινιάζει ένα νέο sub-brand χρησιμοποιεί πολλές από τις καινοτομίες που έχουν τα υπόλοιπα σήματα της. Το Oppo Reno δεν αποτελεί εξαίρεση αφού λέγεται ότι τα πρώτα μοντέλα αυτής της οικογένειας θα διαθέτουν την τεχνολογία του 10x υβριδικού οπτικού ζουμ της Oppo. Επιπλέον, σύμφωνα με φήμες τα smartphones θα έχουν την Sony IMX586 48MP CMOS με dual-OIS. Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν τα Oppo Reno θα έχουν μία από τις πιο ισχυρές κάμερες που βρίσκουμε σήμερα στα smartphones της αγοράς.

Αν και έχουμε ακούσει πολλά για την τεχνολογία 10x υβριδικού οπτικού ζουμ της Oppo, εχθές μάθαμε ότι τα Oppo Reno θα μπορούν να τραβάνε εκπληκτικές φωτογραφίες τη νύχτα. Σύμφωνα με δείγματα φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν στο Weibo, τα νέα smartphones της Oppo θα υποστηρίζουν τη λειτουργία μεγάλης έκθεσης και νυχτερινής λήψης, Super Night Scene.

Το πρώτο smartphone που χρησιμοποιεί τη λειτουργία Super Night Scene είναι το Oppo R17, το οποίο διαθέτει και μεταβλητό διάφραγμα για τις νυχτερινές λήψεις. Η Oppo αποφάσισε να βελτιώσει τη λειτουργία Super Night Scene και να την ενσωματώσει στα Reno, κι αν κρίνουμε από τα δείγμα που κυκλοφόρησαν, μάλλον έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

Υπομονή μέχρι τις 10 Απριλίου, και την επίσημη παρουσίαση των Oppo Reno, ελπίζουμε ότι εκεί θα μάθουμε περισσότερα για τις κάμερες τους.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.