Oppo: Πούλησε 50 εκ. smartphones μέσα στο 2015

Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να παραπονιέται η Oppo για την οικονομική της πορεία κατά τη διάρκεια του 2015, καθώς κατάφερε να πουλήσει 50 εκατομμύρια smartphones. Τα Oppo R7, R7S και R7 Plus είναι εκείνα που συγκέντρωσαν συνολικά πωλήσεις 15 εκατομμυρίων συσκευών.

Η Oppo σημείωσε ότι τα μοντέλα εκείνα που κάνουν τις καλύτερες πωλήσεις είναι όσα κινούνται μεταξύ των τιμών 280 και 420 ευρώ. Αυτό προκύπτει από την αντιστοίχηση των Yuan σε ευρώ, σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία. Σε κάθε περίπτωση, οι αριθμοί και η συνολική οικονομική απόδοση της Oppo για το 2015 είναι πολλά υποσχόμενη για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Για λόγους σύγκρισης με άλλους Κινέζους κατασκευαστές smartphones, αρκεί να αναφερθεί ότι η Xiaomi κατάφερε να σημειώσει πωλήσεις 70 εκατομμυρίων συσκευών κατά τη διάρκεια του 2015, η Meizu έκλεισε την χρονιά στις 20 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ η LeEco πούλησε το 2015 4 εκατομμύρια συσκευές. Η Huawei, η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο έκανε πωλήσεις 100 εκατομμυρίων smartphones μέσα στην χρονιά που πέρασε.

Τι γνώμη έχετε για τα smartphones των κατασκευαστών από την Κίνα και ιδιαίτερα τα Oppo;

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.