Oukitel C13 Pro: Ένας ακόμη κλώνος του iPhone X έρχεται τον Μάρτιο

Oukitel C13 Pro, Oukitel C13 Pro: Ένας ακόμη κλώνος του iPhone X έρχεται τον Μάρτιο

Η Oukitel επεκτείνει διαρκώς τη συλλογή των smartphones της, κι αυτή τη φορά επέλεξε να προσθέσει ένα ακόμη μοντέλο στη σειρά “C”. Το νέο μοντέλο της εταιρείας ακούει στο όνομα Oukitel C13 Pro και είναι πολλά υποσχόμενο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το Oukitel C13 Pro θα έχει ήδη εγκατεστημένο το Android 9 Pie, οπότε οι κάτοχοι του δεν θα χρειάζεται να περιμένουν μήνες ολόκληρους μέχρι να λάβουν την νέα έκδοση του λειτουργικού μέσω OTA.

Το Oukitel C13 Pro θα είναι ένας ακόμη κλώνος του iPhone X, για θα διαθέτει μία αρκετά ευρεία οθόνη στις 6,18 ίντσες, προστατευμένη από ένα αρκετά σκληρό γυαλί Asahi με 2,5D καμπύλη. Το πίσω μέρος της συσκευής θα είναι καλυμμένο με γυαλί, και θα διαθέτει διπλή κάμερα και έναν κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όσον αφορά τον επεξεργαστή του Oukitel C13 Pro, δεν έχει γίνει κάτι γνωστό μέχρι τώρα. Ωστόσο, ξέρουμε ότι το smartphone της Oukitel θα έχει 3000 mAh μπαταρία.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές του Oukitel C13 Pro πιθανότατα θα ανακοινωθούν από την εταιρεία μέσα στις επόμενες ημέρες. Η διάθεση του νεότερου smartphone της Oukitel στην αγορά θα ξεκινήσει κάποια στιγμή στις αρχές Μαρτίου, με την τιμή του να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ωστόσο, έχοντας την ετικέτα ενός entry-level smartphone, το Oukitel C13 Pro θα είναι σίγουρα ένα αρκετά οικονομικό και ποιοτικό τηλέφωνο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Επειδή έχω το Oukitel C12 pro, δηλαδή ακριβώς το προηγούμενο μοντέλο, μπορώ να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη. Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά: Μεγάλη οθόνη. Παρόλο που είναι χαμηλής ανάλυσης, εντούτοις δεν είναι κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό, ούτε προβληματίζει. Δυνατότητα Dual sim + επέκταση μνήμης micro sd ταυτόχρονα. Πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας. Αποσπώμενη μπαταρία, που σημαίνει πανεύκολη αλλαγή σε περίπτωση που χρειαστεί. Απροβλημάτιστη γενικά λειτουργία. Οικονομική τιμή αγοράς. Στα αρνητικά τώρα: Στην οικονομική τιμή αγοράς έρχεται το τελωνείο και η τιμή ανεβαίνει σημαντικά. Σε σημείο που κάποια από τις έτοιμες οικονομικές προτάσεις της Xiaomi από skroutz να μοιάζει ίσως καλύτερη επιλογή. Η κάμερα απλά με μία λέξη “μετριότατη”. Δεν θα περίμενε κανείς βέβαια και κάτι διαφορετικό σε αυτή την τιμή. Μεγαλύτερο ωστόσο μειωνέκτημα του κινητού που πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσουν στο C13 pro είναι η εξαιρετικά χαμηλή μέγιστη τιμή της φωτεινότητας της οθόνης. Σε σχέση με το Xiaomi Redmi Note 5, η μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης του Oukitel C12 pro φτάνει γύρω στο 50% μόλις. Που σημαίνει ότι σε εσωτερικούς χώρους είναι απλά ο.κ, σε εξωτερικούς χώρους όμως με έντονη ηλιοφάνεια υπάρχει σοβαρό θέμα με την αναγνωσιμότητα της οθόνης. Περιττό βέβαια να πω πως δεν πρόκειται να υπάρξει αναβάθμιση στην… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Oukitel

Oukitel RT1 tablet: Έρχεται με αξιολογήσεις IP68 και IP69K και μπαταρία 10.000 mAh

H Oukitel, μια εταιρεία γνωστή για τα ανθεκτικά smartphones και τις βασικές συσκευές της, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του RT1, του πρώτου ανθεκτικού της tablet.

Smartphones Oukitel Oukitel WP5000 WP5000

Τα «βασανιστήρια» που περνάει το σκληροτράχηλο Oukitel WP5000 σε crash test video

Είδαμε το νέο rugged smartphone της Oukitel να περνάει με επιτυχία τις πρώτες δοκιμές αντοχής σε νερό, λάσπη και ακραίες θερμοκρασίες. Τώρα θα δούμε σε ένα ακόμη crash test video πώς τα πάει το Oukitel WP5000 σε πιο σκληρές αναμετρήσεις.

Smartphones Oukitel Oukitel WP5000 WP5000

Oukitel WP5000 vs σκληρό τεστ αντοχής σημειώσατε 1

Σας παρουσιάσαμε τις προδιαγραφές του νέου Oukitel WP5000, του πρώτου smartphone στρατιωτικών προδιαγραφών της εταιρείας με μεγάλη μπαταρία, και σας είπαμε τι μπορεί να κάνει. Τώρα θα σας αποδείξουμε ότι αυτά που λέμε όντως τα μπορεί.

Smartphones Oukitel Oukitel WP5000 WP5000

Oukitel WP5000: Με Helio P25 SoC, 6GB RAM και πιστοποίηση IP68

Τα smartphones «ειδικών καταδρομών» έχουν αρχίσει και παίρνουν «σάρκα και οστά» hi-end συσκευών και αυτό μόνο ευχάριστο μπορεί να ακούγεται στα αυτιά του χρήστη. Ένα τέτοιο μοντέλο είναι το πανίσχυρο και κομψό Oukitel WP5000 με Helio P25 SoC, 6GB RAM και πολλά ακόμη…