Oukitel K10000: Επίσημα με τεράστια μπαταρία στα 10.000mAh

To Oukitel K10000 είχε διαρρεύσει εδώ και πολλούς μήνες με την τεράστια μπαταρία στα 10.000mAh, αλλά τώρα έγινε επίσημο και ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες. Η 10.000mAh μπαταρία είναι η μεγαλύτερη που έχει μπει ποτέ σε smartphone και υπόσχεται να απαλλάξει τους χρήστες του από τον μπελά της καθημερινής φόρτισης.

Οι προ-παραγγελίες ξεκινούν από σήμερα με τιμή από 239.99 δολάρια και ο αποστολές θα είναι έτοιμες από 2 Ιανουαρίου.

Το Oukitel K10000 μπορεί να φορτίσει 3 iPhone 6s Plus και ακόμη να έχει 10% ενώ η μπαταρία του φορτίζει πλήρως σε 3 ώρες και 30 λεπτά. Κατά τα άλλα έχουμε ένα μεσαίας κατηγορίας smartphone με μεταλλικό frame και περίεργο design. Ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 720p IPS, κάμερα 8 Megapixel με LED flash, εμπρόσθια κάμερα 2 Megapixel, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6735 1 GHz, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB (επεκτάσιμη).

Υποστηρίζει 4G LTE, είναι δίκαρτο, τρέχει Android 5.1 Lollipop, έχει διαστάσεις 143x77x9 χλστ. και ζυγίζει 184 γραμμάρια.

Πηγή

Σχόλια

  • Άκου 10000 mah στο τέλος θα κάνουν ελεγχόμενη έκρηξη στις παλιές συσκευές θα είναι σαν mini βόμβες...

  • Εβδιαφέρον, αλλά αυτός ο επεξεργαστής...
    Θα προτιμούσα να έκανε 20 ευρώ παραπάνω και να έβαζαν κανένα οκταπύρηνο mediatek η κανένα SD800/1.

  • πολυ τερας φαινεται απο τις φωτο ο επεξεργαστης με χαλαει γιατι πιστευω θα λαγκαρει (ισως τα 2gb ram να σωζουν την κατασταση) κατα τα αλλα σπεσιαλ .Για να το δουμε και πραξη

  • Οι διαστάσεις ειναι σίγουρα σωστές; Περίεργο που χώρεσε τετοια μπαταρια σε αυτές τις διαστάσεις! Μπράβο πάντως έκαναν πολυ καλή δουλεια!

  • Παιδιά το gsm arena ότι να ναι λέει, αν πατήσετε στο link: "προ-παραγγελίες ξεκινούν από σήμερα",
    που δίνει η Λορένα πάνω στο άρθρο, θα σας πάει στο site του κατασκευαστή για να το παραγγείλετε.
    Έχει βίντεο που δείχνει πως τα πάει το κινητό ( και φαίνεται και το πάχος του, είναι κάπως παχουλό ) και αρκετά πιο κάτω στη σελίδα δίνει τις διαστάσεις τις συσκευής,
    που είναι: 157χ75χ14 χιλιοστά.
    Πάντως για επαγγελματικό εργαλείο είναι καλή φάση ( από άποψη αντοχής και εμφάνισης ) αλλά από εμφάνιση σε συνδυασμό με το πάχος δεν το λες ωραίο.

  • Το πάχος έχει μικρή σημασία, το πρόβλημα είναι τα χαρακτηριστικά του. Εννοείται οτι προτιμότερη είναι η αυτονομία που θα επιτρέψει την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της συσκευής. Γι αυτό και χρησιμοποιώ extended battery ή στο μέλλον θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω μόνιμα κάποιο power bank. Τί να το κάνω το G4 ή το S6 αν στα χέρια μου η μπαταρία θα έχει εξαφανιστεί μέσα σε 3 το πολύ ώρες;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.