Oukitel K6000: Επίσημα με τεράστια μπαταρία 6000mAh

Το μεγάλο και άλυτο πρόβλημα για τους περισσότερους κατασκευαστές έχει αποδειχθεί ότι είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Κατά καιρούς ακούμε διάφορες καινοτομίες, αλλά καμία δεν έχει αποδειχθεί στην πράξη. Η Oukitel αντί να ψάξει κάποια καινούρια τεχνολογία, λανσάρει το Oukitel K6000 με τεράστια μπαταρία στα 6000mAh.

Η μπαταρία του Oukitel K6000 εκτός του ότι είναι τεράστια, φορτίζει και γρήγορα. Μέσα σε 5 λεπτά φόρτισης δίνει 2 ώρες 2G talk time, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να φορτίσει άλλες συσκευές. Το κινητό δίνει έως 10 μέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μια φόρτιση, χρησιμοποιώντας το power saving mode, ενώ δίνει και 40 μέρες standby. Πέρα από την μπαταρία η Oukitel έχει προσπαθήσει να δώσει έμφαση και στο design.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε, αλλά δεν δόθηκε τιμή, διαθεσιμότητα και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, αν και είναι σαφές ότι ένα είναι το χαρακτηριστικό που θέλει να τονίσει.

Oukitel K6000: Επίσημα με τεράστια μπαταρία 6000mAh, Oukitel K6000: Επίσημα με τεράστια μπαταρία 6000mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paul

Χρήσιμο εάν μείνω από μπαταρία στο αμάξι

Manolis

και SAR που ρίχνει δορυφόρο;;;; :p

Νικόλας

Πες τα ρε φίλε γτ εδω μέσα όλη μουγκα με το sar δηλαδη δεν κοιταμε το βασικο volkswagen γίναμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Oukitel

Oukitel RT1 tablet: Έρχεται με αξιολογήσεις IP68 και IP69K και μπαταρία 10.000 mAh

H Oukitel, μια εταιρεία γνωστή για τα ανθεκτικά smartphones και τις βασικές συσκευές της, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του RT1, του πρώτου ανθεκτικού της tablet.

Smartphones Oukitel Oukitel smartphones

Oukitel C13 Pro: Ένας ακόμη κλώνος του iPhone X έρχεται τον Μάρτιο

Η Oukitel επεκτείνει διαρκώς τη συλλογή των smartphones της, κι αυτή τη φορά επέλεξε να προσθέσει ένα ακόμη μοντέλο στη σειρά “C”. Το νέο μοντέλο της εταιρείας ακούει στο όνομα Oukitel C13 Pro και είναι πολλά υποσχόμενο.

Smartphones Oukitel Oukitel WP5000 WP5000

Τα «βασανιστήρια» που περνάει το σκληροτράχηλο Oukitel WP5000 σε crash test video

Είδαμε το νέο rugged smartphone της Oukitel να περνάει με επιτυχία τις πρώτες δοκιμές αντοχής σε νερό, λάσπη και ακραίες θερμοκρασίες. Τώρα θα δούμε σε ένα ακόμη crash test video πώς τα πάει το Oukitel WP5000 σε πιο σκληρές αναμετρήσεις.

Smartphones Oukitel Oukitel WP5000 WP5000

Oukitel WP5000 vs σκληρό τεστ αντοχής σημειώσατε 1

Σας παρουσιάσαμε τις προδιαγραφές του νέου Oukitel WP5000, του πρώτου smartphone στρατιωτικών προδιαγραφών της εταιρείας με μεγάλη μπαταρία, και σας είπαμε τι μπορεί να κάνει. Τώρα θα σας αποδείξουμε ότι αυτά που λέμε όντως τα μπορεί.