Oukitel WP5000: Με Helio P25 SoC, 6GB RAM και πιστοποίηση IP68

Τα smartphones «ειδικών καταδρομών» έχουν αρχίσει και παίρνουν «σάρκα και οστά» hi-end συσκευών και αυτό μόνο ευχάριστο μπορεί να ακούγεται στα αυτιά του χρήστη. Ένα τέτοιο μοντέλο είναι το πανίσχυρο και κομψό Oukitel WP5000 με Helio P25 SoC, 6GB RAM και πολλά ακόμη…

Το WP5000 είναι ένα rugged smartphone με μεταλλικό σκελετό και πλαστικά μέρη στρατιωτικών προδιαγραφών για έξτρα αντοχή. Το νέο μοντέλο της Oukitel, που μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν σε συσκευές με μπαταρίες που δημιουργούν αίσθηση με τη χωρητικότητά τους, έχει λάβει IP68 πιστοποίηση για να αντέχει σε νερό, λάσπη, υγρασία, πτώσεις και γενικά σε ακραίες θερμοκρασίες.

Και από άποψη αυτονομίας όμως και αυτό το μοντέλο δεν θα τα πάει καθόλου άσχημα εφόσον είναι εφοδιασμένο με μπαταρία 5000mAh, χωρητικότητα πολύ πάνω από το μέσο όρο.

Επιπρόσθετα, το ανθεκτικό smartphone έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών και αναλογία 18:9, ενώ στο εσωτερικό του κρύβεται το Helio P25 SoC οκτώ πυρήνων της MediaTek συνδυασμένο με 6GB RAM. Για αποθήκευση το Oukitel WP5000 διαθέτει 64GB εσωτερικής μνήμης με δυνατότητα επέκτασης και για τη λήψη φωτογραφιών dual κάμερα στο πίσω μέρος με τον κύριο αισθητήρα να φτάνει τα 16 megapixels.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται επίσης ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος και το dual-LED, ενώ η selfie κάμερα αγγίζει τα 8 megapixels.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το Oukitel WP5000 απευθύνεται σε εργάτες, κούριερ, λάτρεις του θάλασσας και γενικά χρήστες που αγαπούν τη δράση και την περιπέτεια. Ο τεχνικός εξοπλισμός του όμως αλλά και η άκρως ξεχωριστή εμφάνιση του με το συνδυασμό μετάλλου, rugged στοιχείων αλλά και των ελάχιστων bezels (όπως απαιτεί η τάση της εποχής), μπορεί εύκολα να κερδίσει και τον περισσότερο συμβατικό χρήστη που θέλει να ξεφύγει από τα τετριμμένα (εγκοπές στην οθόνη, τέλεια λείες επιφάνειες, κ.λπ.).

Περισσότερα στοιχεία για την τιμή και τη διάθεση του Oukitel WP5000 δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Μαρτίου 2018 21:07

Σχόλια

  • Φαινεται καλυτερο απο πολλες ναυαρχιδες που θα κοστιζουν μαλλια της κεφαλης μου

  • Με p25, ότι άλλο και να του βάλουν δεν θα λειτουργεί τόσο ομαλά όσο ένα με sd

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.