OxygenOS 9.5.9: Φέρνει βελτιώσεις στην κάμερα και τις ενημερώσεις ασφαλείας Ιουνίου στο OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro, OxygenOS 9.5.9: Φέρνει βελτιώσεις στην κάμερα και τις ενημερώσεις ασφαλείας Ιουνίου στο OnePlus 7 Pro

Αυτήν την εβδομάδα η OnePlus κυκλοφόρησε μία ακόμη ενημέρωση για το OnePlus 7 Pro, με αριθμό έκδοσης OxygenOS 9.5.9. Η ενημέρωση αυτή φέρνει αρκετές βελτιώσεις στη συσκευή και την κάμερα, καθώς και τις ενημερώσεις ασφαλείας Ιουνίου.

Με την OxygenOS 9.5.9 η συσκευή έχει ομαλότερα οπτικά εφέ, και βελτιώθηκε η απόδοση της οθόνης αφής αλλά και της αυτόματης ρύθμισης φωτεινότητας. Η απτική ανάδραση βελτιστοποιήθηκε στο πληκτρολόγιο και προσαρμόστηκε κατάλληλα για τις ειδοποιήσεις των τρίτων εφαρμογών. Επίσης, το Face Unlock απέκτησε ένα νέο χαρακτηριστικό με το όνομα “Assistive Lighting”, για το οποίο δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αρκετές λεπτομέρειες.

Σε επίπεδο κάμερας, η OxygenOS 9.5.9 βελτιώνει την απόδοση της εφαρμογής κατά την εναλλαγή της πίσω με τη μπροστά κάμερα, και αντίστροφα. Επίσης, βελτιώνει την ταχύτητα της αυτόματης εστίασης και την ποιότητα των 47MP JPGs φωτογραφιών, η οποία θα είναι πλέον καλύτερη στο Pro mode. Επιπλέον, το Panorama mode πλέον χρησιμοποιεί “προηγμένη” ραφή φωτογραφιών.

Όπως πάντα, η αναβάθμιση φέρνει τις ενημερώσεις ασφαλείας Ιουνίου, αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων και γενικές βελτιώσεις, οι οποίες δεν αναφέρονται αναλυτικά στο changelog.

Η διάθεση της OxygenOS 9.5.9 έχει ξεκινήσει ήδη. Όπως πάντα, η διανομή γίνεται σταδιακά, οπότε όσοι διαθέτουν OnePlus 7 Pro ίσως χρειαστεί να περιμένουν λίγες ημέρες μέχρι να λάβουν την ενημέρωση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Nord 3 5G: Επίσημα στην Ελλάδα από τον Κωτσόβολο με 549 ευρώ

Το OnePlus Nord 3 5G, θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 549 ευρώ, από σήμερα Τρίτη 25/07, σε δύο χρώματα Misty Green και Tempest Gray, αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων του Κωτσόβολου.

Smartphones OnePlus OnePlus Android smartphones

OnePlus V Fold: Κυκλοφόρησαν νέα renders

To πολυαναμενόμενο OnePlus V Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει από την εταιρεία τον Αύγουστο αλλά τώρα μπορούμε να του ρίξουμε μια ματιά.

Reviews OnePlus 11 5G Hands-on

OnePlus 11 5G review: Ζητάει λίγα, δίνει πολλά;

Δοκιμάζουμε το OnePlus 11 με οθόνη Super Fluid AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, τριπλή κάμερα Hasselblad και στην έκδοση 16GB/ 256GB με τιμή 899 ευρώ.

Reviews OnePlus 11 5G Unboxing

OnePlus 11 5G unboxing: Φέραμε το εργαλείο στην Ελλάδα

Φέραμε το OnePlus 11 στην Ελλάδα, παραδοσιακά όπως κάνουμε σχεδόν κάθε χρόνο με κάθε νέο flagship που κυκλοφορεί η εταιρεία.