OnePlus 7 Pro: Οι χρήστες άρχισαν να λαμβάνουν περίεργες ειδοποιήσεις

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Οι χρήστες άρχισαν να λαμβάνουν περίεργες ειδοποιήσεις

Αρκετοί ιδιοκτήτες OnePlus 7 Pro ανέφεραν ότι έλαβαν spam ειδοποιήσεις οι οποίες περιελάμβαναν μηνύματα κειμένου τυχαίων χαρακτήρων. Οι χρήστες δημοσίευσαν στιγμιότυπα στο Twitter τα οποία δείχνουν τις δύο ειδοποιήσεις. Το κείμενο της μιας ήταν σε λατινικούς χαρακτήρες και της άλλης σε κινέζικους.

Όσοι χρήστες πάτησαν πάνω στις ειδοποιήσεις μεταφέρθηκαν σε μία σελίδα στον browser η οποία επέστρεφε το σφάλμα “Page not found”. Όπως ήταν αναμενόμενο αρκετοί χρήστες θεώρησαν ότι η συσκευή τους είχε παραβιαστεί ή ότι τα δεδομένα τους είχαν εκτεθεί.

Η OnePlus τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσω Twitter, καθώς και στα επίσημα φόρουμ, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα εσωτερικό τεστ που διεξήγαγε και στάλθηκε από λάθος σε διάφορες συσκευές παγκοσμίως. Η εταιρεία δεν αναφέρει τον ακριβή αριθμό των συσκευών που εκτέθηκαν, αλλά φανταζόμαστε ότι ήταν αρκετές.

Επιπλέον, η OnePlus μέσω του φόρουμ της εξήγησε ότι πρόκειται για ένα λάθος που δημιουργήθηκε κατά την δοκιμή μιας ενημέρωσης του Android Q στα OnePlus 7 και 7 Pro. Η εταιρεία σημείωσε ότι χρησιμοποιεί αυτού του είδος τις ειδοποιήσεις για να ζητήσει την ανατροφοδότηση των χρηστών.

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Οι χρήστες άρχισαν να λαμβάνουν περίεργες ειδοποιήσεις

Οι ειδοποιήσεις χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο Google Firebase Cloud Messaging (FCM) και η OnePlus σημείωσε ότι θα εφαρμόσει νέα διαδικασία ώστε να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. Τέλος, η εταιρεία διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι τα δεδομένα τους δεν έχουν παραβιαστεί και ότι είναι απόλυτα ασφαλείς.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.