Package Sun IDEOS 200, Smartphone πακέτο με 200 μέρες ίντερνετ!

Αυτό πάλι δεν το έχω ακούσει ξανά. Από σήμερα στην Ιαπωνία πωλείται smartphone της Huawei (U8150) με κάρτα SIM που προσφέρει 200 μέρες δωρεάν απεριόριστη χρήση ίντερνετ στο δίκτυο 3G της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας NTT DoCoMo. Μετά το πέρας των 200 ημερών κρατάς το κινητό κανονικά και του βάζεις όποια άλλη κάρτα SIM θέλεις! Η τιμή του πακέτου χωρίς καμία άλλη δέσμευση είναι 19.800 yen (περίπου 200 ευρώ).

Πηγή

Σχόλια

  • Ωραια η ερευνα που εκαναν πριν το βγαλουν στην αγορα ! Φανταζομαι πως το σκεπτικο ειναι οτι μεσα σε αυτες τις 200 μερες αρκετοι θα ειναι εκεινοι οι οποιοι θα κρατησουν αυτο το νουμερο που πηραν με την αγορα καθως ειναι πολλες οι μερες ! Εξαλλου στο μεσοδιαστημα η εταιρεια κινητης τηλεφωνιας θα μπορεσει να βγαλει κ αλλες προσφορες , με αποτελεσμα να κρατησει αρκετα μεγαλο ποσοστο των αγπραστων αυτης της συσκευης το νουμερο που τους δοθηκε οταν αγορασαν το κινητο !! Εξυπνο ;)

  • μπορεις να βαλεις την sim σε αλλη συσκευη και να εχεις το απεριοριστο ιντερνετ στη συσκευη σου ομως???

  • Ακόμα και να μην μπορείς να βάλεις την sim σε άλλη συσκευή, θα μπορείς να κάνεις tether από την συσκευή αυτή, όπου αλλού θες.

  • Αν το καναν αυτο στην ελλαδα θα την πουλουσαν την συσκευη 500 ευρω και θα σε αναγκαζαν και με 2ετες συμβολαιο μετα τρεεεεελλλλλαααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.