Palm Touchstone, Ασύρματος φορτιστής

Η παρουσίαση του Palm Pre ενθουσίασε τα site και blog τεχνολογίας όλου του κόσμου. Ίσως για πρώτη φορά από την παρουσίαση του Apple iPhone και iPhone 3G να βρισκόμαστε μπροστά σε έναν άξιο ανταγωνιστή ο οποίος προχωράει ένα βήμα παραπέρα δείχνοντας το τι θα πρέπει να έχουν τα επόμενης γενιάς κινητά με οθόνη αφής. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει το Pre να ξεχωρίζει είναι ο φορτιστής του. Πρόκειται για ένα υπέροχο ντιζαϊνάτο κομμάτι που φορτίζει το κινητό απλά τοποθετώντας το επάνω του.

, Palm Touchstone, Ασύρματος φορτιστής

Μαζί με την κυκλοφορία του Palm Pre θα διατεθεί προαιρετικά και ο φορτιστής Palm Touchstone. Το Pre τοποθετείται απλά επάνω του και ένας μαγνήτης αναλαμβάνει να το μετακινήσει στη σωστή θέση ώστε να ξεκινήσει η φόρτιση. Μεταξύ του κινητού και του φορτιστή δεν παρεμβάλλονται καλώδια και επαφές, η φόρτιση πραγματοποιείται ασύρματα χάρη στην τεχνολογία inductive. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να “φορέσετε” μια ειδική πλάτη στο Palm Pre.

Palm Touchstone

Η εταιρεία Wildcharge προσφέρει ήδη αντάπτορες για ασύρματη φόρτιση των Motorola RAZR,Blackberry Pearl και Blackberry Curve και λέγεται ότι ετοιμάζει και για τα iPhone 3G, iPod Nano και iPod Touch.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Palm

Bud Pro: Το νέο ζευγάρι ακουστικών TWS από την Palm

Η νέα κυκλοφορία της Palm είναι τα wireless ακουστικά Palm Buds Pro που προσφέρουν εφαρμογή μέσα στο αυτί ANC με τρία μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό και περισσότερες από 24 ώρες ακρόασης με τη θήκη φόρτισης.

Smartphones Apple Blackberry iPhone

iPhone > HTC > Samsung > Motorola σε βαθμό ικανοποίησης στην Αμερική

H J.D. Power κάνει μία έρευνα κάθε χρόνο για την ικανοποίηση που αντλούν οι καταναλωτές (Αμερική) από τα smartphones που χρησιμοποιούν για τις ανάγκες της καθημερινής επικοινωνίας τους. Το iPhone κατάφερε να συγκεντρώσει 839 από τους 1.000 συνολικά πόντους ικανοποίησης, με τη μπαταρία να είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που κάνουν τους χρήστες να […]

Smartphones Android Apple Blackberry

Σύγκριση App Stores, Τα πάντα όλα

Έχετε αναρωτηθεί ποια είναι η σημερινή κατάσταση στην αγορά των App Stores, των ηλεκτρονικών καταστημάτων που αγοράζετε ή κατεβάζετε δωρεάν εφαρμογές για το κινητό σας. Η Ολλανδική εταιρεία αναλύσεων Distimo παρουσίασε τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε για τα έξι δημοφιλέστερα App Stores, iTunes App Store, BlackBerry App World, Google Android Market, Nokia Ovi Store, Palm […]

Smartphones iPhone Palm Palm Pre

iPhone 3G S εναντίον Palm Pre

iPhone 3G S vs Palm Pre. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Τα δυο πιο φρέσκα κινητά που θα καθορίσουν το πεδίο της hi-end κινητής τηλεφωνίας είναι εδώ. Για το iPhone 3G S έχουμε πει τη γνώμη μας, για το Palm Pre επίσης. Ποιο από τα δυο μοντέλα θα κερδίσει τους περισσότερους χρήστες και θαυμαστές; Που υπερτερούν […]