Panasonic Eluga Pure: Budget πρόταση με οθόνη 5.5 ιντσών HD

Panasonic Eluga Pure martphone Ιαπωνία, Panasonic Eluga Pure: Budget πρόταση με οθόνη 5.5 ιντσών HD

Στο άκουσμα της εταιρίας Panasonic το πιο πιθανό είναι να μας έρθει στο μυαλό η εικόνα μια τηλεόρασης ή μιας φωτογραφικής μηχανής. Όμως η πασίγνωστη εταιρία ηλεκτρονικών προϊόντων κατασκευάζει και smartphones με το τελευταίο της δημιούργημα να είναι το Panasonic Eluga Pure.

Πρόκειται για ένα budget smartphone με συμπαθητικά χαρακτηριστικά, προσεγμένο design και αρκετά μεγάλη οθόνη. Πιο συγκεκριμένα είναι εφοδιασμένο με οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 720 pixels (HD) και 2.5D γυαλί. Η πίσω κάμερα των 13 megapixel συνοδεύεται από LED flash όπως και η εμπρόσθια κάμερα των 8 megapixel για ακόμα καλύτερες selfies σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Panasonic Eluga Pure martphone Ιαπωνία, Panasonic Eluga Pure: Budget πρόταση με οθόνη 5.5 ιντσών HD

Το Panasonic Eluga Pure είναι εφοδιασμένο από τον τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit MediaTek MT6737 με συχνότητα στα 1.25 GHz και τον επεξεργαστή γραφικών Mali-T720 GPU. Η μνήμη RAM είναι 2GB και ο αποθηκευτικός χώρος 16GB που μπορεί να επεκταθεί με τη τοποθέτηση κάρτας μνήμης microSD.
Συνδέεται με 4G LTE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS και τρέχει Android 6.0 Marshmallow με FitHome UI. Επιπλέον το Panasonic Eluga Pure έρχεται με το Panasonic Smart App που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν από απόσταση συμβατές οικιακές συσκευές,

Το Panasonic Eluga Pure αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου στη Ταϊβάν με τιμή NT$ 4,990 (περίπου 151 ευρώ) χωρίς να έχει γίνει γνωστό από την εταιρία αν θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες. Θα θέλατε να το δείτε και στη χώρα μας;

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Καλημέρα , φυσικά και θα ήθελα να έρθει.

Thodoris

Προσωπικά δεν με πειράζει να έρθει. Αλλά τα λεφτά του δεν πιστεύω ότι τα αξίζει. Τουλάχιστον ας πρόσφερε κάτι πιο ισχυρό για να προωθήσει της συσκευή και το brand.

One

Μου αρεσει πολύ to unibody desing και πιστεύω ότι είναι από τα πιο ωραία τηλεφωνα στη συγκεκριμενη τιμη.

Γιάννης

Όμορφο τηλέφωνο, το πρώτο μου κινητό το 1999 που είχα αγοράσει ήταν Panasonic. Κρίμα που στην πορεία χάθηκε σαν εταιρία από τις αγορές της δύσης.

KONSTANTINOS

Το 1ο μου κινητο ηταν panasonic και ηταν super. Το gd90 νομιζω σε ασημι με telestet παροχο. Συμβολαιο με 10 λεπτα δωρεαν ομιλια με 10.000 δρχ. Νοσταλγια κλαψ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.