Panasonic Eluga, Το πρώτο ευρωπαϊκό Android smartphone του Ιάπωνα κατασκευαστή

Το Panasonic Eluga είναι το πρώτο Android smartphone του Ιάπωνα κατασκευαστή αποκλειστικά για την Ευρωπαϊκή αγορά. Ενσωματώνει οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel και FNC. Είναι αδιάβροχο έως και 30 λεπτά σε βάθος ένα μέτρο και θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich την άνοιξη.

Σημειώσεις: Δέχεται κάρτες micro SIM, η μπαταρία δεν αφαιρείται και δεν έχει LED flash στην κάμερα. Θα διατεθεί σε δύο χρώματα μαύρο και ασημί.

Το Panasonic Eluga αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο και θα αναβαθμιστεί σε Android 4.0 Ice Cream Sandiwch μέσα στην άνοιξη. Ενδιαφέρον έχει αν θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας. Θα το φέρει η INTERTEK A.E. αντιπρόσωπος που φέρνει όλα τα consumer προϊόντα της Panasonic στη χώρα μας όπως τηλεοράσεις, Blu-ray player, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και κάμερες, θα ιδρυθεί νέα εταιρεία ή ελληνικό γραφείο θα τα δίνει άμεσα στις ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Λογικά η καριέρα του θα ξεκινήσει από την Αγγλία. Όταν έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε!

Panasonic Eluga
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: Texas Instruments 1GHz Dual-core
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, OLED, 960×540 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB, NFC
Μπαταρία: 1150 mAh
Διαστάσεις: 123x62x7.8 χλστ.
Βάρος: 103 γρ.

Επεξεργάστηκε την 20 Φεβρουαρίου 2012 20:46

Σχόλια

  • κατω απ'τα κουμπια home button κλπ εχει led φωτακια η ειναι ιδεα μου? ΚΑΛΑ ΡΕ PANASONIC ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΣΤΟ 2012 ΖΟΥΜΕ!!!

  • Για να το κάνουν λεπτό έκαναν την μπαταρία 1150. Γιατί αφού θα σου τελειώνει η μπαταρία να μην κουβαλάς ''χοντρή'' και βαριά συσκευή αλλά λεπτή και ελαφριά. Ζήτημα είναι αν θα κρατάει 2 ώρες σκληρής χρήσης...

  • Κρίμα να μην έχει φλας...άσε την μπαταρία...Όταν μεγάλες εταιρίες κάνουνε το ντεμπούτο τους σε μια αγορά θεωρώ λογικό να πρέπει να εντυπωσιάσουν και αυτό...δεν με εντυπωσίασε

  • Είναι ωραίο, οσο για την μπαταρία ίσως να ξέρουν κάτι αυτοί.
    άλλοστε έχει Οled οθόνη, σημένει ότι δεν έχει backlight φωτισμό άρα και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.