Το Nokia X20 θα διατίθεται χωρίς φορτιστή στη συσκευασία
Πέμπτη, 22/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Ακόμα ένα μοντέλο που δεν θα έχει φορτιστή στη συσκευασία του θα είναι το Nokia X20 με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.
Τρίτη, 22/01/2013 · Κώστας Βλαχάκης
To Panasonic Eluga X ανακοινώθηκε για την αγορά της Ιαπωνίας με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz και Android 4.1 Jelly Bean. Όπως το Sony Xperia Z έχεις τις τεχνολογίες της μαμάς εταιρείας Bravia Engine και Exmor έτσι και το Eluga X έχει τις ευλογίες των τεχνολογιών Panasonic Viera στην οθόνη και Lumix στην κάμερα. Το Eluga X ανακοινώθηκε σήμερα μαζί με το LG Optimus G Pro.
Panasonic Eluga X
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 1.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 320
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5 ιντσών, LCD, Viera Engine, 1920×1080 pixels
Κάμερα: 13.2 Megapixel, Lumix, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC, Αδιάβροχο
Μπαταρία: 2320 mAh
Διαστάσεις: 139×68×9.9 χλστ.
Βάρος: 152 γρ.
Πέμπτη, 22/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Ακόμα ένα μοντέλο που δεν θα έχει φορτιστή στη συσκευασία του θα είναι το Nokia X20 με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.
Πέμπτη, 22/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Σύμφωνα με κορεάτικα MME, η LG θα μπει σφήνα στην προμήθεια οθονών OLED για τα iPhone, χτυπώντας ευθέως την Samsung Display.
Πέμπτη, 22/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Motorola Moto G20 είναι σχεδόν έτοιμο να κυκλοφορήσει στην κατηγορία των entry level smartphones.
Τετάρτη, 21/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
H Huawei δεν έχει πλέον μία από τις 5 θέσεις της λίστας των κορυφαίων κατασκευαστών smartphones σε παγκόσμια κλίμακα.
και αυτο αδιαβροχο?
Ναι, οι Ιάπωνες αγαπάνε τα αδιάβροχα smartphones και tablets.
Πωωωωωωω ρε σεις!! Ιαπωνία πρέπει να πάμε γαμώτο. Εκεί είναι η τεχνολογία!Κώστα εσύ που πήγες σε βοήθησε καθόλου η ισοτιμία με τα ευρώ σε γεν?
Ναι έυκολο ήταν 🙂
Δες τις τρέχουσες ισοτιμίες των νομισμάτων εδώ http://www.xe.com
Θέλω να ξαναπάω……
lumix?τι ειπες τωρα!!
Made in Japan και τα μυαλα στα καγκελα!!! ΤΕΛΟΣ!
Oμολογώ πως δεν το είχα προσέξει..Μπήκα το απόγευμα στο site..:)
Τουμπανίδιο το τουμπανοκι… αλλά φωτογραφίες σε μαυρο δεν έχουμε?
Αυτό το χρώμα είναι απαίσιο και το αδικέι πολύ το κινητό.
Γνωρίζουμε αν θα έρθει στην Ελληνική αγορά όπως το eluga?