Η HTC θα εξαγοράσει το τμήμα κινητών της Panasonic;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που καταφθάνουν από την Ιαπωνία, η Panasonic εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης του τμήματος κινητής τηλεφωνίας (βλέπε και Eluga smartphones) με υποψήφιους αγοραστές να ακούγονται τα ονόματα των HTC και TSMC (εταιρεία κατασκευαστής ημιαγωγών με έδρα την Ταϊβάν).

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:13

Σχόλια

  • Αυτή η κίνηση δεν ξέρω τι όφελος έχει για την htc. Τι ακριβώς αγοράζει? Τεχνογνωσία? (2 χρόνια παλιά), Μερίδιο? (0,005%) Πατέντες? (πότε μάζεψε) Δεν καταλαβαίνω..

  • Πράγματι και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που θα ωφελήσει την HTC από μια τέτοια κίνηση.

    Ίδωμεν.

  • @keysmith φίλε μου τι ακριβώς πιστεύεις οτι είναι η τεχνογνωσία? Πιστεύεις οτι περιορίζεται μόνο στα ράφια των καταστημάτων?
    Aν περιορίζεις τις γνώσεις σου σε μπραντς που απασχολούν μονο την Ελληνική αγορά αυτα παθαίνεις,το Panasonic πολύ πιο ισχυρό όνομα από το HTC με ιστορία και καινοτομίες δεκαετίες πριν υπάρξουν αυτοί που θεωρείς εσύ θεούς
    Μην τα ισοπεδώνετε ολα για χάρη του εντυπωσιασμού οι πληροφορίες υπάρχουν απλόχερα και παντού πριν αρχίσετε να κραζετε μια εταιρία ....
    Όταν ιδρύθηκε η HTC η Panasonic έφτιαχνε δορυφόρους ...ημαρτον πια

  • σιγά "Πάνος Σομπολος". Τη μανα σου θίξαμε? Μην τρελαίνεσαι :)
    Τι είναι αυτά που γράφεις? Τι νομίζεις την Panasonic την ίδια αγοράζει? Το ΤΜΗΜΑ κινητών Panasonic αγοράζει. Αυτά που γράφεις δεν στέκουν. Στα κινητά δεν ειναι τίποτα η panasonic μπροστά στην htc. Ενα μικρό μερίδιο στη Ιαπωνία έχει και αν. Ποιος σου είπε ότι ασχολούμε με την Ελληνική αγορά? Αμα αγόραζε το τμήμα μαγειρικής της Panasonic τι σχέση έχει με τους δορυφόρους και όλα αυτά που γράφεις?

    Εχεις εσύ απάντηση να πεις γιατί την αγόρασε? Αν έχεις πές μας να μάθουμε, μη μας λές για "δορυφόρους", για κινητά πες μας.. ;)

  • Πρώτα απ όλα κανείς δεν αγόρασε κανέναν...υποψήφιοι αγοραστές είναι
    Και ναι τεχνογνωσία θα αγοράσει και δυνατό brand name όπως όταν εξαγόρασε την QTek και έγινε η HTC που είναι σήμερα....την αγόρασε την τεχνογνωσία δεν την είχε

  • μάλλον για να ακουστεί το όνομά της htc το έκανε. δεν πιστεύω να πάρει τπτ. Τα κινητά του 1998-2002 (που ένα είχα και εγώ το 1999) δεν ξέρω αν μετράνε σημερα ως "εμπειρία" για κινητά (είναι πολύ παλιά και αυτοί που τα έφτιαξαν μάλλον αλλαξαν εταιρια). Δεν προσθέτουν σε τεχνογνωσία βεβαια. Μερικά smart στην αφορά της Ιαπωνίας είναι ότι απέμεινε αλλα δεν ξέρω τι βοηθάει αυτό την htc. Ακόμα και το όνομα panasonic δεν ξέρω αν συμφωνία θα επιτρέπει να το χρησιμοποιησει η htc αλλα και έτσι τι την βοηθάει? Τόσο πολύ πουλάει? αν πουλόυσε θα πουλούσαν και τα eluga

  • Με αυτη της την κίνηση η HTC μάλλον στοχεύει στο αδιάβροχο και dust resistance τμήμα των smartphone της Panasonic αυτο πιστεύω εγω τουλάχιστον! ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.