Pantech Vega Pop-up Note, sold out η πρώτη συσκευή μετά την πτώχευση

Λίγους μήνες μετά την αίτηση πτώχευσης η Pantech, ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στη Νότιο Κορέα, δείχνει σημάδια ανάκαμψης χάρη στο νέο της phablet που συνδυάζει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και οικονομική τιμή που το κάνει ανταγωνιστικό.

Το Pantech Vega Pop-up Note, κατάφερε να πουλήσει τα 300,000 κομμάτια που διέθεσε στην αγορά σε λιγότερο από μισή μέρα. Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το phablet έρχεται με Qualcomm Snapdragon 800 chipset, 5.6 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080p, 2GB RAM, 16GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD κάρτας.

Η κάμερα του Pantech Vega Pop-up Note είναι 13 Μegapixel με LED flash και autofocus, η δεύτερη κάμερα είναι 2.1 Μegapixel, έχει Wi-Fi και Bluetooth 4.0 LE, αποσπώμενη μπαταρία 3220 mAh και stylus που λειτουργεί ως κεραία για την τηλεόραση.

Η τιμή του είναι μόλις 317 δολάρια, συγκριτικά το Samsung Galaxy Note 4 για παράδειγμα κοστίζει 861 δολάρια στην Κορέα, είναι πολύ πιο οικονομικό.

Πηγή

Σχόλια

  • Ε και το note 3 με παρόμοια χαρακτηριστικά τόσο έχει πέσει η τιμή του. Τώρα γιατί το συγκρίνουν με το note 4 με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τελείως άκυρο. Άσε που το note 3 έχει και 3/32gb ram/rom.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.