Smartphones

Πατέντα της Huawei δείχνει ημι-αρθρωτό smartphone με μηδενικά bezel

Η Huawei κατέθεσε το Φεβρουάριο πατέντα που αποκαλύπτει smartphone με ημι-αρθρωτό σχεδιασμό, οθόνη με μηδενικά bezel, αντοχή στη σκόνη και το νερό και δείχνει πολλά υποσχόμενη.

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση φέρνει ευρεσιτεχνία που κατέθεσε η Huawei το Φεβρουάριο μιας και παρουσιάζει μια διαφορετική προσέγγιση αναφορικά με το σχεδιασμό των smartphone. Η πρότασή της δείχνει τέσσερα ξεχωριστά μεταλλικά κομμάτια τα οποία σχηματίζουν το σώμα της συσκευής, με την οθόνη να τοποθετείται μέσα ακριβώς στο πλαίσιο που σχηματίζουν τα κομμάτια αυτά.

Το αποτέλεσμα από αυτό το εγχείρημα θα δημιουργήσει ένα smartphone με εξαιρετικά λεπτά και σχεδόν ανύπαρκτα bezel, χωρίς κενά στα κομμάτια που απαρτίζουν το σώμα της συσκευής και της οθόνης, ενώ σε συνδυασμό με την ισχυρή κόλλα που θα χρησιμοποιείται, η συσκευή αποκτά αντοχή στη σκόνη και το νερό.

Είναι απορίας άξιο το πως θα υλοποιηθεί αυτός ο ημι-αρθρωτός σχεδιασμός που έχει στα πλάνα της η Huawei και το κατά πόσο ανθεκτική θα είναι μια τέτοια κατασκευή που δείχνει πολλά υποσχόμενη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Ιουνίου 2018 16:55

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.