Smartphones

Πατέντα της LG δείχνει all-screen smartphone, χωρίς notch και τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος

Η LG φαίνεται να έχει καταθέσει πατέντα που αποκαλύπτει τρεις διαφορετικές εκδοχές smartphone το οποίο διαθέτει χαρακτηριστικά τα οποία στοχεύουν στο να προσελκύσουν και πάλι το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Σύμφωνα με την πατέντα της LG, οι τρεις εκδόσεις διαφοροποιούνται σε σχέση με τις στρογγυλεμένες πλευρές της συσκευής, η οποία διαθέτει all-screen σχεδιασμό χωρίς notch στην οθόνη, κάτι το οποίο αναμένεται να ικανοποιήσει όσους δε συμπαθούν αυτό το χαρακτηριστικό των smartphone.

Η διαφορά σε σχέση με τα smartphone που έχει κυκλοφορήσει η LG μέχρι σήμερα έχει να κάνει με τις κάμερες στο πίσω μέρος, οι οποίες είναι τέσσερις σε διάταξη 2×2 ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε τρεις μαζί με το flash, στο στυλ που παρουσίασε η Huawei την τριπλή κάμερα στα νέα Mate 20. Θα πρέπει να τονίσουμε πως το LG V40 ThinQ είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με τριπλή κάμερα και μένει να δούμε εαν θα έχουμε ακόμα περισσότερες σε κάποια επόμενη συσκευή.

Τέλος, βλέπουμε την LG να μην καταργεί τη θύρα για χρήση ακουστικών 3.5mm και τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να παραμένει στο πίσω μέρος, δείχνοντας πως πιθανόν να μην υπάρχει πρόθεση για χρήση κάποιου αισθητήρα ενσωματωμένου στην οθόνη, τουλάχιστον προς το παρόν.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 31 Οκτωβρίου 2018 13:52

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.