Πατέντα της LG για selfie κάμερα κάτω από την οθόνη

LG, Πατέντα της LG για selfie κάμερα κάτω από την οθόνη

Η Apple ήταν η πρώτη εταιρεία η οποία έφερε στην αγορά το διάσημο notch με την κυκλοφορία του iPhone X. Λίγο αργότερα πολλές εταιρείες οι οποίες υποστηρίζουν το Android αποφάσισαν να ενσωματώσουν και αυτές στα smartphone τους κάποιου είδους notch.

Εν έτει 2019 υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τύποι notch, ωστόσο οι εταιρείες προσπαθούν να το εξαλείψουν. Για να επιτευχθεί αυτό γνωρίσαμε την Sound on Display τεχνολογία και η OPPO αποκάλυψε την πρώτη κάμερα η οποία βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Μία πρόσφατη πατέντα της LG που εντοπίστηκε αποκαλύπτει ένα smartphone όλο οθόνη χωρίς κάποιου είδους notch ή punch hole στο μπροστινό μέρος το οποίο θα κρύβει την front facing camera.

Στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα όλα τα κουμπιά και την πίσω κάμερα η οποία πιθανόν να έχει τριπλή τετραπλή διάταξη.

Επίσης, οι φωτογραφίες παρουσιάζουν τρία διαφορετικά τηλέφωνα τα οποία διαφέρουν στην διάταξη των καμερών. Πιο συγκεκριμένα στο ένα smartphone βλέπουμε κάθετη διάταξη στην πάνω αριστερά γωνία, στο άλλο οριζόντια διάταξη στο κέντρο οπως η Galaxy S10 σειρά ενώ το τελευταίο έχει ένα τετράγωνο πλαίσιο στο κέντρο της πλάτης παρόμοιο με την σειρά Mate 20.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
wipeout

Αντε παλι, δεν το έφερε η apple το notch, ελπιζω να μην χρειαζεται να σας πω ποιος:)

giorgosgek

Ισχυει !

Babayaga

Ειναι εως και ενοχλητικο απο ενα site τεχνολογιας παρακαλω, να εχει τοσο κολλημα με την apple και να αναφερει την apple ως την πρωτη εταιρια με notch.. Και σας ρωταω εγω και απαντηστε λιγο υπευθυνα, ειναι τοση η αναγκη σας σε καθε αρθρο να αναφερετε την καθε apple ωστε να γινει πιο “ενδιαφερον”?

Βασιλης

Το χέρι που σου δίνει το ψωμί σου δεν το δαγκωνεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.