Πατέντα της OPPO για κυκλικό camera module με επτά κάμερες

, Πατέντα της OPPO για κυκλικό camera module με επτά κάμερες

Η OPPO κατέθεσε μία νέα πατέντα για ένα smartphone το οποίο έχει κυκλικό module παρόμοιο με αυτό του OnePlus 7T το οποίο όμως φιλοξενεί συνολικά επτά κάμερες. Η πατέντα κατατέθηκε στο China National Intellectual Property Administration (CNIPA) και σύμφωνα με την πηγή, το τηλέφωνο ανήκει στην οικογένεια Reno. Ο σχεδιασμός της κάμερας μοιάζει αρκετά με το Nokia 9 PureVeiw το οποίο όμως ενσωματώνει πέντε κάμερες.

Όσον αφορά τώρα την πατέντα της OPPO σε αυτήν βλέπουμε συνολικά επτά cut-out καθώς και ένα flash ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα ένα από αυτά τα cut-out να είναι κάποιο μικρόφωνο για καλύτερη καταγραφή ήχου στα βίντεο. Το κεντρικό cut-out φαίνεται πως είναι το μεγαλύτερο ενώ υπάρχει και ένα ορθογώνιο cut-out στο κάτω μέρος του module όπου πιθανόν θα τοποθετηθεί μία κάμερα υπεύθυνη για το zoom.

, Πατέντα της OPPO για κυκλικό camera module με επτά κάμερες

Πηγαίνοντας στο front panel συναντάμε οθόνη με punch-hole στο κέντρο, παρόμοιο με αυτό των Galaxy S20. Με λίγα λόγια ίσως σε αυτές τις φωτογραφίες να βλέπουμε το επόμενο flagship smartphone της OPPO ωστόσο μέχρι και αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες για ένα τέτοιο smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo A3: Ένα προσιτό τηλέφωνο 5G με οθόνη OLED 6,7″ 120Hz και Snapdragon 695

Η Oppo παρουσίασε νωρίτερα το A3 Pro και τώρα έρχεται το Oppo A3, το οποίο στερείται προδιαγραφές υλικού στο όνομα της οικονομικότερης τιμής.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Reno 12: Όσα περιμένουμε από τη σειρά στις διεθνείς αγορές

Η Oppo έχει ήδη παρουσιάσει τη σειρά midrange τηλεφώνων Oppo Reno 12 στην Κίνα τον Μάιο, αλλά φήμες τη θέλουν να κάνει το διεθνές ντεμπούτο της πολύ σύντομα.