Περισσότερα Samsung Galaxy αποκτούν την εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας AI

Samsung Galaxy, Περισσότερα Samsung Galaxy αποκτούν την εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας AI

Η εφαρμογή Galaxy Enhance-X, που κυκλοφόρησε αρχικά στη σειρά Galaxy S22 πέρυσι και ήρθε στη σειρά Galaxy S23 το 2023, είναι τώρα διαθέσιμη για μερικά επιπλέον premium Galaxy smartphones, όπως ανακοίνωσε η Samsung. Ακόμα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η πανίσχυρη εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας AI είναι πλέον εκτός beta.

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε επίσημα στις 20 Ιουνίου και είναι διαθέσιμη για μια σειρά από premium smartphones Galaxy, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων της σειράς Galaxy S23, της σειράς S22, της σειράς S21, της σειράς Note20, του Z Fold4, Z Flip4, Z Flip3, Z Fold2, Z Flip 5G και Z Flip LTE συσκευές που υποστηρίζονται από One UI 5.1 ή νεότερη έκδοση.

Η Samsung ανακοίνωσε ακόμα ότι η υποστήριξη για το Galaxy Enhance-X στη σειρά Galaxy A, τη σειρά Galaxy M και τα tablet Galaxy θα είναι διαθέσιμη αργότερα. Αυτό που δεν ξεκαθάρισε είναι εάν οι χρήστες θα έχουν τις ίδιες ακριβές δυνατότητες με αυτές που προσφέρει η εφαρμογή στα premium smartphones.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A54 & A34 ενημερώνονται με One UI 6.1

Ήρθε η ώρα για τα smartphone μεσαίας κατηγορίας της Samsung που έκαναν τις καλύτερες πωλήσεις πέρυσι να πάρουν την ενημέρωση One UI 6.1.

Smartphones Apple iPhone Samsung

Φημολογούμενη συμφωνία Samsung – Apple φέρνει το αναδιπλούμενο iPhone ένα βήμα πιο κοντά

Οι φήμες για ένα αναδιπλούμενο iPhone ακούγονται εδώ και πολύ πολύ καιρό, ωστόσο φαινόταν πως η Apple δεν ήταν ικανοποιημένη.