Αυτά είναι τα Pixel 2 και Pixel 2 XL – Εικόνες χωρίς θήκες

Pixel 2 & XL 2 images, Αυτά είναι τα Pixel 2 και Pixel 2 XL – Εικόνες χωρίς θήκες

Σε ένα περίπου 24ωρο θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των Pixel 2 και Pixel 2 XL από την Google, αλλά ο Evan Blass, γνωστός και ως @evleaks, έχει στα χέρια του renders των συσκευών και κάνει τα αποκαλυπτήρια λίγο νωρίτερα.

Ο ίδιος δημοσίευσε εχθές μια εικόνα του μεγαλύτερου Pixel 2 XL, το οποίο όμως βρισκόταν μέσα σε σε θήκη και μας έδειχνε μόνο την μπροστινή πλευρά.

Σήμερα επανέρχεται μέσα από το Twitter με εικόνες των Pixel 2 και Pixel 2 XL, χωρίς θήκη, ενώ απεικονίζεται η μπροστινή και η πίσω πλευρά των επερχόμενων smartphones. Επιβεβαιώνεται ξανά ότι το Pixel 2 XL θα έχει αρκετά λεπτά περιθώρια (βλέπε την παραπάνω εικόνα), κάτι που δεν ισχύει για το Pixel 2.

Pixel 2 & XL 2 images, Αυτά είναι τα Pixel 2 και Pixel 2 XL – Εικόνες χωρίς θήκες

To Pixel 2 XL προμηνύεται μια ακριβή ναυαρχίδα με οθόνη 6 ιντσών QHD+ και 18:9 aspect ratio. Από την άλλη, το Pixel 2 θα έχει οθόνη 5 ιντσών 1080p, ενώ και τα δυο μοντέλα διαθέτουν stereo speakers στην μπροστινή πλευρά.

Μέσα θα δούμε επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB/128GB και μονή κάμερα στην πλάτη στα 12 Megapixel.

Τέλος, οι τιμές αναμένονται στα 650/750 δολάρια (ανάλογα την χωρητικότητα) για το Pixel 2 και 850/950 δολάρια για το Pixel 2 XL. Η διάθεση του Pixel 2 XL θα ξεκινήσει 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει στις 19 του ίδιου μήνα, ο μικρότερος αδερφός.

Να πούμε ότι τα παραπάνω βασίζονται σε διαρροές και δεν είναι επιβεβαιωμένα από την Google.

Pixel 2

Pixel 2 & XL 2 images, Αυτά είναι τα Pixel 2 και Pixel 2 XL – Εικόνες χωρίς θήκες

Pixel 2 & XL 2 images, Αυτά είναι τα Pixel 2 και Pixel 2 XL – Εικόνες χωρίς θήκες

Pixel 2 & XL 2 images, Αυτά είναι τα Pixel 2 και Pixel 2 XL – Εικόνες χωρίς θήκες

Pixel 2 & XL 2 images, Αυτά είναι τα Pixel 2 και Pixel 2 XL – Εικόνες χωρίς θήκες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Από εμφάνιση δεν βλέπονται. Τιμή στα ύψη. Το μόνο που τα σώζει είναι οι ενημερώσεις και το stock android που πάει σφαίρα…

Agnostos13

Σαν να την εχω ξαναδει αυτη την πλατη!
Ρε τι μου θυμιζει…

Chris_BMW

Εγώ θέλω να διαβάσω σχόλια για την τιμή του “μικρού”… ναι αυτού με τα περιθώρια πανω κάτω .. ναι αυτού που δεν ειναι αδιάβροχο (δεν έχουμε τουλάχιστον μεχρι σήμερα καμία διαφορετική πληροφορία ) ναι αυτού που δεν έχει διαρρεύσει αν θα ειναι σε θέση να τραβάει 4K σε 60 fps,ουτε αν ειναι σε θέση να φορτίζει επαγωγικά (δεν το θεωρώ σημαντικό ειναι όμως προσθήκη ) Και τέλος αυτού που ουτε καν το λειτουργικό δεν έχει μονοπώλιο σε αντίθεση με το τηλέφωνο της Apple . Με κόστος ΜΟΛΙΣ 30$ Λιγότερα !!!!
Ακόμα και ολα τα παραπάνω να έχει ,έχει ακριβώς την ίδια τιμή με αυτό που πολλοί εδω μέσα χαρακτήρισαν τηλέφωνο “κοροϊδία ” της Apple και μονο fan της θα αγόραζαν που εννοείτε οτι τρώνε κ κουτόχορτο ….

Αυτά ..
Αλλα τι γράφω .. αυτό εννοείτε πως αξίζει . Γιατι πρώτον δεν ειναι Apple κ δεύτερον γιατι πάλι δεν ειναι Apple κ τρίτον γιατι η Apple πουλάει φύκια για μεταξύ και ας έχει μονοπώλιο το λειτουργικό …
Τα χαιρετίσματα μου ….

Chris_BMW

Α και που είστε … ΝΑΙ ΑΥΤΟΥ που ουτε αισθητήρες πίεσης στην οθόνη έχει ….

Αλλα είπαμε σανό ταΐζει μονο η Apple έτσι ….

ΝΙΚΟΣ

Το καλύτερο smartphone που μπορεί να βρει κανείς, με απαράδεκτη τιμή που συνειδητά έβαλε η google ώστε να μην τσακώνεται με Κινέζους ,Ταϊβανέζους, Ιάπωνες και Κορεάτες
Βγάλτα από μέσα σου @Chris_BMW . Να ξαλαφρώσεις, μη πάθεις και τίποτα. Πω πω πω ::))

Chris_BMW

@ΝΙΚΟΣ

Χαχα να τα βγάλω απο μέσα μου ;;
Και εννοείτε πως ειναι το καλύτερο smartphone!!!!! 😂😂😂

Το μονο μείον ειναι η τιμή !!!!

Και πάλι 😂😂😂😂😂

Γιάννης

Θα τα πάρεις γιατί ποτέ δεν θα κολλάνε θα είναι σφαίρα και θα έχεις όλα τα νέα update εχτές…! Το σχέδιο δεν είναι το χαρακτηριστικό που θα κρίνει την αγορά τους.
Έχω το Tablet Pixel C.. Και δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο..!
Και έχω και σχεδόν όλες τις άλλες μάρκες…στοκ στο σπίτι 😂

mech.al.

Το μικρο εχει κατι απο nexus 5x στο DNA της…

James

@Chris_BMW συμφωνώ μαζί σου εκτός από το αποκλειστικό λειτουργικό. Τι είναι το λειτουργικό, γκόμενα και θέλεις αποκλειστικότητα;

Στο δια ταύτα τώρα. Ξέρεις πόσα κομμάτια θα πουλήσει το συγκεκριμένο; Κάνα δύο εκατομμύρια. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν είμαστε πρόβατα σαν κάτι άλλους. 😉

Chris_BMW

@James

Όχι φίλε δεν ειναι αυτός ο λόγος .. και εδω έρχεται το μονοπώλιο του λειτουργικού ..

Δεν μπορείς να καταλάβεις ακόμα οτι Κάποιοι αρέσκονται στο iOS κσι οτι iOS πουλάει η Apple μέσω των I phone

James

Chris_BMW η Apple μπορεί να πουλάει ό,τι γουστάρει. Αν είναι καλό είναι άλλη υπόθεση. Αποκλειστικά λειτουργικά και αποκλειστικά βύσματα ποτέ δεν έλυσαν τα χέρια κανενός.

Από την άλλη μεριά μπαίνει κάποιος σε ένα κατάστημα παίρνει ό,τι Android του γυαλίσει και δεν ανησυχεί για τίποτα. Όλα τα καλώδια κάνουν, παντού συνδέεται, τα δεδομένα του και οι εφαρμογές του είναι εκεί κλπ. Για πιο λόγο να θέλει το αποκλειστικό; Για να βάλει μπελά στο κεφάλι του; Είναι ακριβό το Pixel; Στενοχώρια του, παίρνει κάποιος άλλο.

Agnostos13

@Chris_BMW:
Ειναι πολυ απλο γιατι κοστολογειται οσο το iPhone…
Γιατι ειναι το iPhone της Google!
Το κακο για την Google ειναι οτι θα βρει πολλους ανταγωνιστες να πουλανε τα δικη τους προταση για “iPhone” με Android και σε καλυτερες τιμες…

ΥΓ. Γι αυτο δεν θα πουλησει φιλε James και οχι γιατι δεν ειστε προβατα 😉

Chris_BMW

@James

“Από την άλλη μεριά μπαίνει κάποιος σε ένα κατάστημα παίρνει ό,τι Android του γυαλίσει και δεν ανησυχεί για τίποτα. Όλα τα καλώδια κάνουν, παντού συνδέεται, τα δεδομένα του και οι εφαρμογές του είναι εκεί κλπ. Για πιο λόγο να θέλει το αποκλειστικό; Για να βάλει μπελά στο κεφάλι του; Είναι ακριβό το Pixel; Στενοχώρια του, παίρνει κάποιος άλλο.”

Με αυτή σου την παράγραφο απάντησες γιατι το μικρό pixel θα πουλήσει 1 μυριο και το μικρό I phone ~40 μυρια ..

James

Chris_BMW και αυτό είναι κακό; Εσύ είσαι καταναλωτής και σε νοιάζει να έχεις επιλογές ή στέλεχος της Apple και θέλεις να γράφεις πωλήσεις; Αν είσαι το δεύτερο πάω πάσο

hayate

Chris_BMW έχεις άδικο σε πολλά και το ξέρεις. Για αρχή, το διάνυσμα της τιμής ανάμεσα σε iPhone 8 και pixel 2 δεν είναι 30 ευρώ. Το iPhone ήρθε Ελλάδα με τιμή 860. Το pixel όπως γράφει το άρθρο θα έχει 650/750. Είναι πολύ μεγαλύτερη η διαφορά τους. Στα του μπεζελ ναι μεν το μικρό έχει μεγάλα όμως σου δίνει και επιλογή στο μεγάλο να μην έχεις περιθώρια. Κι επίσης η Google έχει κυκλοφορήσει και στο παρελθόν κινητά με σχετικά μικρά περιθώρια, όταν ακόμη αυτό δεν ήταν μόδα (nexus 5x, 70.2% screen to body ratio) Η apple πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια έκανε μια αλλαγή με το Χ. Για τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια ξανά με ένα μικρό φινίρισμα για τα μάτια του κόσμου. Ε όχι, σου λένε ακόμη και οι fans μας κοροϊδεύουν και σε όλες τις χώρες οι πωλήσεις της για πρώτη φορά στα χρονικά της έχουν πέσει στο μισό. Εννοείται ότι σε αυτό οφείλεται το ότι όλοι περιμένουν το Χ Η Google με τα τελευταία pixel έκανε τραγικά λάθη. Ναι πολύ καλή κατασκευή, πολύ καλή οθόνη, εξαιρετική οθόνη αλλά τιμή εκκίνησης 900 + ευρώ;; ενώ τώρα φαίνεται πως κινείται σε πολύ καλύτερη κατεύθυνση κυρίως με… Συνέχεια »

hayate

Εξαιρετική κάμερα *

Chris_BMW

@hayate
Καταρχήν μάθε να ξεχωρίζεις τιμή σε € κ τιμή σε $…
Κατα δεύτερον σου έγραψα ένα σορό πράγματα που έχει το ένα (χωρίς αυτά να δικαιολογούν απόλυτα την τιμή του I phone) και δεν έχει το άλλο ..
Κατα τρίτον το έχουμε πει εδω μέσα σανό πουλάει ΜΟΝΟ η Apple ..
Δεν σχολιάζω άλλο…

hayate

Κατά αρχάς, πήρες αμέσως την πιο ακριβή τιμή που ίσως κάνει το pixel 2 (750) και όχι τη μικρότερη (650) απλά για να φτάσει πιο κοντά στα 860 του μήλου 8 και να φαίνεται μικρότερη ή διαφορά.

Κατά δεύτερον, ακόμη δεν είδαμε τα ακριβή χαρακτηριστικά του pixel είτε αλλά που πιθανώς να έχει οπότε μίλησες γενικά με υποθέσεις, όπως υποστήριξες και ο ίδιος. Με τις υποθέσεις όμως δεν κερδηθηκε ποτέ κανένας πόλεμος.

Κατά τρίτον, συμφωνώ απόλυτα.

Chris_BMW

@hayate

Ρε φίλε τωρα με δουλεύεις ;; Η τιμή του pixel ειναι σε δολάρια στην Αμερική . Η αντίστοιχη του I phone 4.7 στην Αμερική ειναι 680 δολάρια ..Διαβάστε λίγο πριν σχολιάσετε

ΝΙΚΟΣ

Και τι σχέση έχει το μπρίκι της Apple με το Pixel ? ::))

tester

@ Chris την διαφορά την λες μόνος σου. Αν λοιπόν το Pixel είναι ακριβό και δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω απο τον ανταγωνισμό θα πάει άπατο. Ο λόγος είναι – μάντεψε – οτι μπορούμε να κρίνουμε και να έχουμε επιλογές.
Εγώ σε 15 μέρες θα έχω να επιλέξω ανάμεσα σε Note8, LG V30, Huawei Mate10 και Pixel και αφήνω στην άκρη τα S8,S8+, HTC11 κτλ που τα αγοράζεις με 500 ευρώ. Τι κρίμα που δεν θα έχω αποκλειστικότητα στο λειτουργικό (γελάει ο κόσμος).

παπαροκας τιαματ

βγηκε η βαθμολογία του note στο dxo

Agnostos13

@twster:
Και σε 2 χρονια δεν θα παιρνεις update…εφοσον δεν επιλεξεις pixel!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.