Smartphones

Pixel 2: Θήκες με renders έκαναν την εμφάνισή τους

Τέσσερεις θήκες για τα Pixel 2 και Pixel XL 2 έκαναν την εμφάνισή τους στο Amazon, οι οποίες συνοδεύονται από τα αντίστοιχα renders, τα οποία, ουκ ολίγες φορές μαρτυρούν τον σχεδιασμό των συσκευών.

Απ’ότι φαίνεται, σύμφωνα πάντα με τα renders, οι συσκευές έρχονται με την ιδιότυπη αναλογία 18:9 και μοιάζουν με την οθόνη του LG G6. Αυτό δίνει περισσότερη βέβαια αξιοπιστία στη φήμη που θέλει τη Google να προτιμά την LG για την οθόνη της.

Επίσης, επιβεβαιώνονται προηγούμενες φήμες για τον κυκλικό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πάνω μέρος στο κέντρο της πλάτης των συσκευών.

Οι συσκευές δεν φαίνεται να διαθέτουν κάποιο φυσικό πλήκτρο για το home key, αλλά πιο σημαντικό είναι ότι φαίνεται και αναγράφεται και στην περιγραφή ότι υπάρχει εγκοπή για την υποδοχή των ακουστικών, κάτι που αντιτίθεται με πρόσφατη φήμη, βάσει της οποίας τα νέα μοντέλα δεν θα διαθέτουν headphone jack.

Οι θήκες εντοπίστηκαν από τους χρήστες του Reddit και είναι ήδη διαθέσιμες προς πώληση. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, πρέπει να αντιμετωπίζονται με επιφύλαξη.

Πηγή

Σχόλια

  • Χαχαχαχαχα. Οτι και να βγάλουν για καποιους θα ειναι ντροπη. Επιλογες υπαρχουν για ολα τα γουστα και κανεις δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις τίποτα...

  • Ποιο όμορφο το τηλέφωνο είναι αυτό από τον προκάτοχό τπυ

  • το Pixel 1 πράγματι ήταν ντροπή των smartphone αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και στο 2 η google δεν βλέπω να αλλάζει η γνώμη μου !

  • Παιζει και να ειναι καλο σχετικα , εχει τα καλα του σαν τηλεφωνο της google , αλλα δεν θα το επαιρνα για αλλους λογους. Το πρωτο το εκραξα , ελπιζω να μην εχει τα ιδια προβληματα και να εχει καλυτερη μοιρα. Μη κραζουμε κανενα κινητο πριν δουμε τι εχει να δωσει, ας περιμενουμε τα καλυτερα για εναν υγιη ανταγωνισμο, το ιδιο ελπιζω και για το νεο iphone, μακαρι να ειναι κινηταρα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.