Smartphones

Pixel 2 XL: Νεκρά σημεία στην οθόνη που δεν ανταποκρίνονται στην αφή

Όταν ανακοίνωσε τα Pixel 2 και Pixel 2 XL, η Google δέχτηκε αρκετά θετικές κριτικές, ειδικά για το μεγαλύτερο μοντέλο, ενώ τομείς όπως η κάμερα, ήταν αυτοί που ξεχώρισαν ιδιαίτερα.

Ωστόσο, το δυσάρεστο για την ίδια είναι ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα προκύπτει και από ένα νέο πρόβλημα που αφορά στο Pixel 2 XL και το οποίο σχετίζεται κυρίως με την οθόνη.

Αυτή τη φορά, οι άκρες της οθόνης δεν ανταποκρίνονται στην αφή. Ένας χρήστης αναφέρει ότι κάνοντας sliding με το δάχτυλο στην άκρη της οθόνης, αυτή φαίνεται να δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά όταν δοκιμάζεις το tap, δεν ανταποκρίνεται.

Το θετικό είναι ότι πρόκειται για πρόβλημα του software, για το οποίο η Google είναι ενήμερη και ανακοίνωσε πως θα το λύσει μέσω μελλοντικού OTA update. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο πόσες συσκευές έχουν επηρεαστεί από το συγκεκριμένο πρόβλημα ενώ το Pixel 2 δεν ανήκει σε αυτές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Νοεμβρίου 2017 12:45

Σχόλια

  • Μου αρέσει που πήρε μηχανικούς απο την HTC και καθε χρόνο χειρότερα παει στο θεμα Hardware.

  • Παρακολουθώ τον διεθνή τεχνολογικο τύπο και δεν υπάρχει ούτε μία μέρα που να μη βγαίνει καποια είδηση για τα προβληματικα πίξελ...

  • Ίσα ίσα, επειδή πήρε από την HTC, είναι ακόμα χειρότερα.
    Αντίθετα από ότι λένε οι τελευταίοι έναπομεινσντες, τα μόνα προβληματικσ Android που είχα ποτέ ήταν κατά διαβολική δυμπτωση HTC, one κ το αμέσως επόμενο το m7 που ήταν κ το τελευταίο HTC. Και Sony exoeria και lgg2 και s7 edge και mate9 και mi max 2 για δεύτερο, πότε κανένα θέμα. Δεν είναι τυχαίο τίποτα.

  • Κρίμα LG...Το g2 πάντως σκυλί 3 χρόνια τώρα αν εξαιρέσεις την οθόνη που έχει βγάλει θέματα... Μακάρι να επιστρέψεις

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.