Pixel 3 Lite και 3 XL Lite: Πέρασαν την πιστοποίηση του FCC

Google Pixel 3 Lite, Pixel 3 Lite και 3 XL Lite: Πέρασαν την πιστοποίηση του FCC

Δύο νέες συσκευές της Google πέρασαν την πιστοποίηση του Federal Communications Commission (FCC). Οι πληροφορίες των συσκευών αυτών, ταιριάζει με τις φήμες που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τα Pixel 3 Lite και Pixel XL 3 Lite.

Όπως ξέραμε οι αριθμοί μοντέλου των συσκευών, αφού είχαν, ήδη, γίνει γνωστοί μέσα στο Φεβρουάριο, ηταν G020C και G020G, πράγμα που επιβεβαιώθηκε μετά την πιστοποίηση που πήραν από την FCC. Οι αιτήσεις των Pixel 3 Lite και Pixel XL 3 Lite γία την έγκριση της πιστοποίησης τους δείχνουν πως μερικά βασικά χαρακτηριστικά τους θα είναι το Wi-Fi, Bluetooth, LTE, NFC και Android 9 Pie.

Παρόλα αυτά, η Google κατάφερε να εξασφαλίσει την εχεμύθεια της FCC ώστε αυτή να αποκρύψει περαιτέρω πληροφορίες για τις εν λόγω συσκευές μέχρι τις 24 Αυγούστου 2019.

Μέχρι σήμερα ξέρουμε από προηγούμενες φήμες πως οι συσκευές θα είναι φτιαγμένες από πλαστικό με θύρα USB-C αλλά και headphone jack κάτι που συναντάται πλέον στα Pixel κινητά. Επιπλέον, κάποια άλλα χαρακτηριστικά είναι η οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 2160×1080 σε συνδυασμό με τον Snapdragon 670, 4GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Η βασική κάμερα τους ίσως είναι παρόμοια με αυτή του Pixel 3, δηλαδή 12.2MP ενώ η μπροστινή θα έχει ανάλυση 8MP.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Το pixel1 μου φάνηκε το μόνο που κινητό που θα μπορούσε να βαδίσει στα βήματα της Apple σε ομορφιά και καθαρότητα και φυσικά το θέλαμε έτσι ως Android μετά έβγαλε το 2…σκέτη καταστροφή
Αντί για να πάει στο 8.5 από το 8 πήγε στο 7

Ekimolaos

@I am
Έχω το pixel 3 και είναι ό,τι καλύτερο εχ το πιάσει στα χέρια μου. Το 1 ήταν πρωτότυπο και έκανε μπαμ. Το 2 ήταν λίγο καλύτερο και το 3 είναι απλά απίστευτο. Δεν έχω ιδέα πώς γίνεται να πιστεύεις πως το 1 ήταν πιο ιδιαίτερο από τα 2 & 3 και μάλλον ούτε εσύ πραγματικά έχεις.

ΜakisReloaded

Ρε σεις παιδια, μια ερωτηση, τα ΠΙΞΕΛ ειναι η συνεχεια των ΝΕΞΟΥΣ?

ΚώσταςD.

@ΜakisReloaded Ναι η συνέχεια είναι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.