Pixel 3a και Pixel 3a XL: Επιβεβαιώθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Pixel 3a XL, Pixel 3a και Pixel 3a XL: Επιβεβαιώθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Επιβεβαιώθηκαν τα χαρακτηριστικά των νέων Pixel 3a και Pixel 3a XL, της Google τα οποία αναμένεται να είναι τα mid-range smartphones της εταιρείας.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είδαμε μια σειρά διαρροών, που αφορούν τα Pixel 3a και Pixel 3a XL. Η σειρά 3a, είναι η πιο οικονομική έκδοση της σειράς Pixel 3. Πριν λίγες ώρες, εντοπίστηκε ο κατάλογος των χαρακτηριστικών των νέων smartphones, στο Google Play Developer Console. Η λίστα αφαιρέθηκε σχεδόν άμεσα, ωστόσο κάποιοι χρήστες μπόρεσαν να πάρουν screenshots τα οποία και ανέβασαν στο Imgur.

Pixel 3a XL, Pixel 3a και Pixel 3a XL: Επιβεβαιώθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά Pixel 3a XL, Pixel 3a και Pixel 3a XL: Επιβεβαιώθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Σύμφωνα λοιπόν με τις εικόνες, οι κωδικές τους ονομασίες είναι Sargo για το Pixel 3a XL και Bonito για το Pixel 3a. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το Pixel 3a XL θα έχει μνήμη 4GB RAM, οθόνη 6″ με ανάλυση 2160 x 1080 pixels  HD+. Ενώ το λειτουργικό του σύστημα θα είναι Android Pie ή Android 9.

Το Pixel 3a, έχει κι αυτό μνήμη 4GB RAM, όμως η οθόνη του είναι μικρότερη στις 5.6″ full HD+ με ανάλυση στα 2220 x 1080 pixels. Το λειτουργικό σύστημα του είναι το Android Pie.

Σύμφωνα με φήμες, η mid-range σειρά της Google, θα παρουσιαστεί επίσημα τον Μάϊο στην παρουσίαση της εταιρείας, ωστόσο και αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από τους ιθύνοντες της Google.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones Google Google Pixel

Pixel 9: Πρώιμες αναφορές για τη συσκευή εμφανίζονται στο Google app

To Pixel 9 αναμένεται να φτάσει αργότερα φέτος μαζί με το Android 15 και μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά software.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν μεγάλα bezel

Το επερχόμενο Pixel 8a της Google το έχουμε δει σε πολλά leak τον τελευταίο καιρό και σήμερα υπάρχει ένα ακόμα.