Pixel 4: Ο ρυθμός ανανέωσης μειώνεται στα 60Hz όταν τρέχουν συγκεκριμένες εφαρμογές

, Pixel 4: Ο ρυθμός ανανέωσης μειώνεται στα 60Hz όταν τρέχουν συγκεκριμένες εφαρμογές

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των Google Pixel 4 smartphone είναι το Smooth Display, το οποίο εξοπλίζεται με ρυθμό ανανέωσης που ανέρχεται στα 90Hz. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης περιορίζεται ακόμη και όταν τρέχουν συγκεκριμένες εφαρμογές. Η Google για αυτόν τον σκοπό δημιούργησε μία μαύρη λίστα με αυτές τις εφαρμογές.

Πιο συγκεκριμένα, οι εφαρμογές Google Maps, Pokemon Go και Waze ρίχνουν τον ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz και η αιτία είναι ότι “οι εφαρμογές δεν δουλεύουν καλά όταν η οθόνη έχει ρυθμό ανανέωσης 90Hz”. Οι πληροφορίες αυτές βρέθηκαν στον πηγαίο κώδικα του Android Open Source Project (AOSP).

Το AndroidPolice επιβεβαίωσε την μείωση του ρυθμού ανανέωσης. Αρχικά, ενεργοποίησε την λειτουργία “Force 90Hz” η οποία δίνεται στους developers και ο ρυθμός ανανέωσης όντως κλείδωσε στα 90Hz. Ωστόσο, οι εσωτερικοί χάρτες δεν ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την λειτουργία.

Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά η Google ενεργοποιούσε αυτόματα τα 90Hz από ένα συγκεκριμένο ποσοστό της φωτεινότητας. Το πρόβλημα αυτό διορθώθηκε με ένα update ωστόσο και μετά το update η οθόνη δεν “τρέχει” πάντα στα 90Hz, αφού η Google ενσωμάτωσε απλά περισσότερες περιπτώσεις στις οποίες αυτή ενεργοποιείται.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MakisReloaded

Πρωην κατοχος Nexus 4 εδω και πολλα χρονια (ολογραφως εφτα χρονια) ημουν ευχαριστημενος με την τοτε κινηταρα που ειχα (Εχετε δεδομενο οτι ημουν 18 χρονων τοτε και το ειχα φερει απο αμερικη και δεν ηξερα πολλα απο κινητα και ποσο μαλλον απο Android). Εκτοτε αφου επρεπε απο λαθος του μαστορα να αλλαξω οθονη γτ ειχε καει η πλακετα ηθελα παλι Nexus. Αλλα κατεληξα σε Iphone 6s (και αυτο απο αμερικα) αλλα ειναι ασχετο αυτο, εβλεπα οτι το 5αρι το Νexus και ολα τα κινητα της GOOGLE εβγαζαν στην αρχη με το που κυκλοφορουσαν καποια σοβαρα θεματα κατα την αποψη μου (βλεπε τις πρασινες γραμμες στις οθονες, τα εντονα παρασιτα σε μερικους, σε αλλους οχι τοσο εντονα στα ακουστικα) και αρχιζα να εκνευριζομαι απο την συγκεκριμενη εταιρεια γτ σου ζητουσαν τα λεφτα σου και δεν πληρουσαν τα κριτηρια? τις προυποθεσεις να πω? Βλεπω 4 (?) χρονια μετα, οτι εκει που εχει αρχισει η “βιομηχανια” των Smartphones να αναπτυσσεται και να εξελισσεται ραγδαια, η GOOGLE παλι μενει πισω!!!! Θα με πειτε καποιοι -Μα ενταξει απο τα 90 hz πεφτει στα 60 και τι εγινε ρε Μακη?! Οχι φιλε, βλεπω οτι εχει καποια σπεκς μια συσκευη και την επιλεγω για αυτο το σκοπο,… Συνέχεια »

Ante_geia

Αυτό το smartphone είναι για πέταμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.