Google Pixel 4: Update διορθώνει το πρόβλημα με τα 90Hz και τα χρώματα στην κάμερα

Google Pixel 4, Google Pixel 4: Update διορθώνει το πρόβλημα με τα 90Hz και τα χρώματα στην κάμερα

Άσχετα με τον πόσο καιρό αναπτύσσουν τις συσκευές τους οι κατασκευαστές και το πόσους ελέγχους πραγματοποιούν, είναι σχεδόν αδύνατο να κυκλοφορήσει smartphone το οποίο δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Τα Google Pixel 4 δεν αποτέλεσαν εξαίρεση στον κανόνα και σύντομα αποκαλύφθηκαν τα πρώτα τους ψεγάδια.

Πριν λίγο καιρό μάθαμε δύο από τα μεγαλύτερα προβλήματα των Google Pixel 4, ο αλγόριθμος ρύθμισης ισορροπίας του λευκού αλλάζει δραστικά τα χρώματα των φωτογραφιών και η οθόνη τους δε δούλευε μόνιμα στα 90Hz.

Οι επίμαχες ενημερώσεις

Αυτόν τον μήνα, η εταιρεία κυκλοφόρησε έξι “Functional patches” για όλα τα μοντέλα των Pixel 2, Pixel 3 και Pixel 4. Όσον αφορά τα τελευταία smartphones της εταιρείας, στην κατηγορία “Display/Graphics” αναφέρει ότι η ενημέρωση βελτιώνει τη “Smooth Display”.

Σύμφωνα με αναφορές χρηστών, μετά τη λήψη της εν λόγω ενημέρωσης, η οθόνη των Google Pixel 4 λειτουργεί στα 90Hz σε περισσότερες περιπτώσεις από ότι πριν, αλλά και πάλι δεν παραμένει σε αυτόν τον ρυθμό ανανέωσης μόνιμα.

Κατά τα άλλα, με αυτήν την ενημέρωση βελτιώνεται η ποιότητα της κάμερας των Google Pixel 4 και προστίθεται υποστήριξη για mapping στα Bluetooth χειριστήρια του Xbox. Η τελευταία προσθήκη αφορά και τα Pixel 2 και Pixel 3.

Τέλος, η ενημέρωση αυτή διορθώνει ένα σφάλμα που είχε ως αποτέλεσμα τα Pixel 3 να κολλάνε κατά την εκκίνηση και βελτιώνει την ποιότητα του ήχου στο κάτω ηχείο. Επιπλέον, τόσο τα Pixel 3 όσο και τα Pixel 2 λαμβάνουν βελτιώσεις στον Google Assistant.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.