Pixel 5: Η Google υπολογίζει μόλις 800.000 αποστολές για φέτος

, Pixel 5: Η Google υπολογίζει μόλις 800.000 αποστολές για φέτος

Πριν λίγες ώρες η Google παρουσίασε τη νέα της ναυαρχίδα για το 2020, με το Pixel 5 να μην εντυπωσιάζει τους φίλους της τεχνολογίας. Αυτό γιατί παρά τη φρέσκια, bezel-less εμφάνιση που έχει το Pixel 5, τα χαρακτηριστικά του δε μπορούν να θεωρηθούν flagship, ακόμα και στον τομέα της κάμερας.

Όπως φαίνεται, ούτε η ίδια η Google περιμένει να κάνει τρελές πωλήσεις το Pixel 5. Σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδας Nikkei Asia, οι παραγγελίες που έχει κάνει η Google από τους προμηθευτές ανέρχονται σε 800.000 τεμάχια Pixel 5 μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η συνολική παραγωγή των φετινών συσκευών Pixel, δηλαδή των Pixel 5, Pixel 4a 5G και Pixel 4a ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια τεμάχια.

Αυτό σημαίνει πως η εταιρεία περιμένει να πουλήσει λιγότερο από τα μισά τηλέφωνα σε σχέση με το 2019, όπου οι πωλήσεις έφτασαν τα 7,2 εκατομμύρια τεμάχια. Βέβαια, σε αντίθεση με το 2019, η Google άρχισε και να ανακοινώσει και να κυκλοφορήσει τις συσκευές της, ειδικά στην περίπτωση του Pixel 4a το οποίο αν και εντυπωσίασε τους κριτικούς με τις φωτογραφικές του δυνατότητες και τη τιμή του, στις περισσότερες χώρες είναι ακόμα σε στάδιο προ-παραγγελίας.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.