Smartphones

Pixel 7/ 7 Pro: Διέρρευσαν τηλεοπτικές διαφημίσεις που αποκαλύπτουν νέες δυνατότητες

Ο tipster του Twitter SnoopyTech (@_snoopytech_) ανάρτησε στον λογαριασμό του δύο διαφημίσεις διάρκειας 30 δευτερολέπτων για το Pixel 7 Pro και το Pixel 7.

Στην περίπτωση του Pro, η διαφήμιση περιγράφει μια νέα λειτουργία Macro Focus που δεν θα είναι διαθέσιμη στο Pixel 7. Οι χρήστες θα μπορούν να τραβούν κοντινές λήψεις. Το Super Res Zoom, το οποίο διέθετε οπτικό ζουμ 4x και υβριδικό ζουμ 20x για το Pixel 6 Pro, αγγίζει τα 6x οπτικό και 30x hybrid στο νέο premium μοντέλο.

Ένα νέο χαρακτηριστικό που θα είναι διαθέσιμο και στα δύο μοντέλα είναι παρόμοιο με τη Cinematic Mode του iPhone. Αυτό μετατοπίζεται μεταξύ δύο θεμάτων, διατηρώντας το ένα έντονα εστιασμένο ενώ το άλλο είναι θολό στο φόντο. Η Google θα ονομάσει πιθανώς την έκδοση αυτής της δυνατότητας “Cinematic Blur” ή “Movie Motion Blur”.

Η Google προωθεί επίσης το Extreme Battery Saver, το οποίο λέει ότι θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας για έως και 72 ώρες. Αυτό κλείνει όλες τις εφαρμογές εκτός από αυτές που επιλέγετε να κρατήσετε ενεργές. Οι εφαρμογές που δεν θα λειτουργούν πλέον με αυτή τη λειτουργία ενεργοποιημένη είναι “γκρίζες” στην οθόνη. Ορισμένες εφαρμογές όπως το τηλέφωνο, τα Μηνύματα, το Ρολόι και οι Ρυθμίσεις θα παραμείνουν ενεργές. Οι χρήστες θα επιλέξουν μόνοι τους ποιες άλλες εφαρμογές θα κρατήσουν ενεργές. Πρέπει να πάνε στις Ρυθμίσεις > Μπαταρία > Εξοικονόμηση μπαταρίας > Εξαιρετική εξοικονόμηση μπαταρίας > Βασικές εφαρμογές για να επιλέξουν.

Η εκδήλωση Made by Google αυτή την Παρασκευή θα αποκαλύψει τη σειρά Pixel 7, το Pixel Google Watch και δύο συσκευές Nest. Η Google μπορεί επίσης να δώσει ένα preview του Pixel Tablet του επόμενου έτους και του foldable Pixel Notepad.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.