Pixel 7/Pixel 7 Pro: Με καλύτερο ζουμ και movie blur;

pixel 7, Pixel 7/Pixel 7 Pro: Με καλύτερο ζουμ και movie blur;

Πλησιάζουμε στα αποκαλυπτήρια της σειράς Pixel 7 στις 6 Οκτωβρίου και οι διαρροές ολοένα και πληθαίνουν. Τώρα, ο γνωστός tipster Yogesh Brar δημοσίευσε ολόκληρο το φύλλο προδιαγραφών του smartphone. Επειδή η ίδιαg η Google έχει αποκαλύψει σε βάθος μηνών πολλά για τις επερχόμενες συσκευές, οι εκπλήξεις δεν είναι πολλές αλλά αποκαλύπτονται ορισμένες σημαντικές αναβαθμίσεις της κάμερας και ένα πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro να κληρονομούν τις οθόνες των προκατόχων τους, όπως και τις αναλύσεις στις πίσω κάμερες και τις μπαταρίες. Επομένως, αναμένουμε να δούμε οθόνη 6,7 ιντσών 120 Hz και σετ τριπλής κάμερας με κύριο αισθητήρα 50 MP, μονάδα ultrawide angle 12 MP και μονάδα τηλεφακού 48 MP στο μοντέλο Pro. Σύμφωνα με το νέο leak, όμως, ο τηλεφακός θα έχει ζουμ 5x, μια βελτίωση από το 4x του Pixel 6 Pro.

pixel 7, Pixel 7/Pixel 7 Pro: Με καλύτερο ζουμ και movie blur;

Ακόμα, αποκαλύπτεται ότι το ψηφιακό Super Res Zoom έχει αυξηθεί από 20x σε 30x.

Το Pixel 6 Pro χρησιμοποιεί την τηλεφακό του για τη λήψη εικόνων macro και φαίνεται ότι το Pixel 7 Pro θα μπορεί να τραβήξει ακόμα καλύτερες κοντινές φωτογραφίες με βελτιωμένη εστίαση. H λειτουργία θα ονομάζεται «Macro Focus».

Το Pixel 7, θα έχει μια λειτουργία που ονομάζεται Motion Mode και θα το καθιστά ένα πολύ καλό τηλέφωνο με κάμερα. Θα έχει τη δυνατότητα να προσθέτει θάμπωμα σε κινούμενα στοιχεία σε μια ακίνητη φωτογραφία. Η νέα διαρροή αναφέρει ότι το δίδυμο Pixel 7 θα συνοδεύεται από το “Movie Motion Blur”, το οποίο μάλλον πρόκειται για ένα εφέ θολώματος στα βίντεο για πιο δραματικά κλιπ.

Όσον αφορά στο vanilla Pixel 7, θα έρθει με οθόνη 6,3 ιντσών 90Hz και σετ διπλής πίσω κάμερας όπως και το Pixel 6, αλλά θα αποκτήσει μπροστινό shooter 11 MP από 8 MP που είχε το 6. Αυτή η αναβάθμιση, εκτός από τη βελτίωση της ποιότητας, θα μπορούσε να βοηθήσει στη λειτουργία Face Unlock που αναφέρεται σε αυτό το υποτιθέμενο φύλλο προδιαγραφών.

Το δίδυμο Pixel 7 θα τροφοδοτείται από το Tensor G2, το οποίο θα βασίζεται σε μια πιο σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής που θα το κάνει πιο αποδοτικό στην κατανάλωση ενέργειας και αυτό μπορεί να ενθαρρύνει την Google να ενεργοποιήσει τη λειτουργία Face Unlock στα νέα τηλέφωνα.

 

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.