Smartphones

Pixel 7a: Πέρασε από την FCC – Η Google πάει τη μεσαία κατηγορία της σε άλλο επίπεδο

Τρεις διαφορετικές παραλλαγές αυτού που φαίνεται να είναι το μεσαίας κατηγορίας Pixel 7a καταγράφηκαν από την FCC. Οι καταχωρίσεις για καθένα από τους τρεις αριθμούς μοντέλου, G0DZQ, GHL1X και GWKK3, ανέφεραν τις άλλες παραλλαγές και περιλάμβαναν επίσης έναν άλλο αριθμό μοντέλου, τον G82U8.

Σύμφωνα με το 9to5Google, ένα έγγραφο που δημιουργήθηκε από την Google εξηγεί τις διαφορές: “Αναγνωριστικό FCC: A4RG0DZQ (γονικό μοντέλο για NFC), αναγνωριστικό FCC: A4RGWKK3 (γονικό μοντέλο για BT/WLAN) και αναγνωριστικό FCC: A4RGHL1X (μοντέλο παραλλαγής) χρησιμοποιούν πανομοιότυπες εσωτερικές διατάξεις πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος, ενώ τα μοντέλα παραλλαγής καταργούν εξαρτήματα που σχετίζονται με mmWave και συμπληρώνουν διαφορετική μονάδα MHB ENDC, λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στην περιγραφή λειτουργίας.”

Το Pixel 7a αναμένεται να ανεβάσει τα τηλέφωνα Pixel της σειράς A μεσαίας κατηγορίας σε νέο επίπεδο φέτος με οθόνη 6,1 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Στο πίσω μέρος, περιμένουμε μια κύρια κάμερα που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα εικόνας 64MP Sony IMX787 μαζί με μια ultrawide κάμερα με αισθητήρα 13MP Sony IMX712. Θα φοράει το Google Tensor 2 SoC και, ενώ θα μοιάζει με το Pixel 7, θα έχει πιο παχιά πλαίσια.

Δεδομένου ότι η εμπιστευτικότητα της FCC λήγει σε έξι μήνες, θα δούμε το Pixel 7a να κυκλοφορεί περίπου την ίδια στιγμή που κυκλοφόρησε το Pixel 6a πέρυσι, που ήταν στις 28 Ιουλίου. Για την καλυπτόμενη εξάμηνη περίοδο, η FCC εμποδίζει το κοινό να δει εικόνες μιας συσκευής που υποβάλλονται στην υπηρεσία μαζί με εγχειρίδια και άλλες πληροφορίες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.