Smartphones

Pixel & Pixel XL: Εικόνες από τα μπροστινά panel

Στις 4 Οκτωβρίου Google και HTC αναμένεται να ανακοινώσουν επίσημα τα νέα Nexus smartphones, που όπως όλα δείχνουν θα ονομαστούν Pixel και Pixel XL. Οι stock Android συσκευές έχουν διαρρεύσει αρκετές φορές σε renders, ενώ σήμερα βλέπουμε εικόνες από τα μπροστινά panel.

Η πηγή που διέρρευσε την εικόνα αναφέρει ότι η οθόνη του Pixel smartphone είναι στις 4.99 ίντσες ενώ το Pixel XL στις 5.46 ίντσες. Και τα δυο μοντέλα θα έχουν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη κάτω από την κάμερα, ενώ έχει ακουστεί ότι θα είναι από τα πρώτα (αν όχι τα πρώτα) με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821.

Πρόσφατα είχε ακουστεί ότι το Pixel XL (δεν διευκρινίζεται αν είναι η έκδοση με 32GB ή 128GB ενσωματωμένη μνήμη) θα έχει τιμή στα 649 δολάρια.

Προς το παρόν κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις και για αρχή περιμένουμε την επιβεβαίωση της ημερομηνίας ανακοίνωσης.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Σεπτεμβρίου 2016 11:14

Σχόλια

  • Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια φαίνεται σύμφωνα με την πρώτη εικονα πως θα έχουν το ίδιο ακριβώς μέγεθος απλά διαφορετικές ίντσες οθόνη. Με αυτή την λογική προτιμώ να πάω στο xl. Πιο το νόημα να έχω το ίδιο μέγεθος κινητό αλλά να έχω μικρή οθόνη...

  • Τα μπροστινά 2πλά ηχεία φαίνεται πως εξαφανίζονται. Ελπίζω τουλάχιστον να έχει κάποιο σύστημα 2πλών ηχείων τύπου boom sound από HTC 10..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.